Antena 3 CNN Actualitate O mare inimă de gheaţă a încins atmosfera de Ziua Îndrăgostiţilor, într-un mall din Bucureşti

O mare inimă de gheaţă a încins atmosfera de Ziua Îndrăgostiţilor, într-un mall din Bucureşti

O mare inimă de gheaţă a încins atmosfera de Ziua Îndrăgostiţilor, într-un mall din Bucureşti
15 Feb 2015   •   09:18

O inimă mare de gheaţă a fost atracţia tuturor îndrăgostiţilor care au trecut printr-un mall din Capitală, de Valentine's Day. Cu atât mai mult cu cât în interiorul ei a fost ascuns un inel cu diamant pus la bătaie într-un concurs organizat de compania de distribuţie a apei din Bucureşti.

Premiile multe puse în competiţie au atras un număr mare de participanţi care s-au înscris pentru a câştiga marele cadou de Ziua Îndragostiţilor.

Zeci de cupluri de îndrăgostiţi s-au fotografiat lângă inima mare de gheaţă şi şi-au încercat norocul la concursul inedit organizat de Apa Nova, de Valentine's Day.

Unul dintre premiile râvnite ale concursului a fost costumul de ginere şi o rochie de mireasă. Organizatorii au pus la bătaie şi alte costume de seară. Câştigătorii au fost cei care au ghicit câţi litri de apă au fost folosiţi pentru realizarea inimii de gheaţă.  

Inelul cu diamant în valoare de 5.000 de lei, ascuns în inima de gheaţă, va fi câştigat însă zilele următoare de cei care vor reuşi să ghicească în cât timp se va dezgheţa sculptura.

×
Subiecte în articol: Valentine's Day Ziua Indragostitilor
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close