Antena 3 CNN Actualitate O nouă înregistrare cu învăţătoarea şpăgară: "Nu poţi să mai vii cu o cafea şi o ciocolată, cadouri de 5 lei"

O nouă înregistrare cu învăţătoarea şpăgară: "Nu poţi să mai vii cu o cafea şi o ciocolată, cadouri de 5 lei"

O nouă înregistrare cu învăţătoarea şpăgară: "Nu poţi să mai vii cu o cafea şi o ciocolată, cadouri de 5 lei"
Sursa foto: Foto: boredcentral.com
de M.Z.    |    09 Ian 2014   •   12:57

Învăţătoarea şpăgară le spunea părinţilor că ori sunt săraci, ori sunt nesimţiţi dacă nu vor să cotizeze pentru bunăstarea profesorilor.

"Nu poţi să mai vii cu o cafea şi o ciocolată, cadouri de 5 lei", spune Dana Blându, care susţine că părinţii care nu dau bani încearcă de fapt să saboteze activităţile şcolii.

O nouă înregistrare cu învăţătoarea a apărut tocmai astăzi, când inspectorii şcolari trebuie să dea publicităţii rezultatele anchetei la Şcoala 10. 

 
Învăţătoare: O cafea din aia şi o ciocolată daţi? Nu, eu nu ştiu dacă sunteţi săraci sau sunteţi nesimţiţi, pe bune. Ca şi clasă. Zi, măi, cum o să te poţi duce, măi, la bibliotecară şi la secretară cu o cafea şi o ciocolată? Doamne...
Părinte: Nu, că mai sunt...
Învăţătoare: Unde mai sunt? 
Părinte: Trebuie să fie nişte coşuri, probabil mai vin cu ele mâine...
Învăţătoare: Nu, eu cred că coşurile alea sunt...
Părinte: Nu, alea sunt pentru bodyguarzi.
Învăţătoare: N-are cum...
Părinte: Şi astea sunt pentru femeile de serviciu...
Învăţătoare: Nu...
Părinte: Vă spun sigur...
Învăţătoare: Nu te cred. Aş vrea să fie aşa. 
 
Învăţătoare: Cine are putere, care din voi aveţi putere să vă duceţi la clasă cu o cafea şi o ciocolată... cu un cadou de 5 lei? Eu vreau doar să ştiu cine se duce? Vreau să-mi spuneţi un nume în plen la şedinţă să văd şi eu cine comentează şi cine efectiv sabotează evenimentul... Eu nu ştiu cine are curaj să se ducă cu un asemenea cadou.
Părinte: Eu. 
Învăţătoare: Te duci tu?
Părinte: N-am o problemă. Cu toate că eu sincer să vă spun, mi se pare un pic...
Învăţătoare: Aşa. Ia zi, ce ţi se pare? 
Părinte: Un pic exagerat. 
Învăţătoare: Adică ce? De ce exagerat?
Părinte: Prea multe persoane...
Învăţătoare: Stai şi uită-te la mine. Este o poveste... Ai putere să te lupţi cu un vânt, cu un sistem, cu o orientare? Eu la asta te întreb?
Părinte: Şi am mai vorbit şi cu alte clase şi cred că suntem singurii care onorăm toate femeile de serviciu, toţi bodyguarzii, tot personalul...
Învăţătoare: Eu nu cred. Mai găseşti o altă clasă care nu a dat cadouri? Că eu nu am văzut decât...
Părinte: Nu am stat să fac cercetări...
Învăţătoare: Eu nu am văzut decât cadourile care merg cu sticle de whisky si cu cozonaci Panettone. Asta este şcoala de fiţe, da? 
Înţeleg că vorbesc cu nişte oameni, îmi axez conversaţia în funcţie de interlocutor: Dacă mă duc la un om care ştie ce înseamnă pixul Montblanc, îl scot pe ăla. Dacă nu, scot pixul Bic. Că este minim de respect să mă raportez corect la omul ăla. Şi dacă doriţi să vă tratez ca pe… da, îmi adaptez limbajul faţă de nivelul vostru. Dar nu e normal să văd până unde este mintea voastră, să mă ridic sau să mă cobor să fiţi confortabili?
Sursa: Realitatea TV

Învăţătoarea şpăgară de la Şcoala nr. 10 din Capitală, Dana Blându, va fi cercetată penal, după ce plângerea în cazul său a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 2. 

Femeia este acuzată că a cerut şpagă pentru cadourile de Crăciun. Şi părinţii elevilor sunt audiaţi astăzi la unitatea de învăţământ. 

Noi detalii INCREDIBILE în cazul învăţătoarei şpăgare
 
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close