Antena 3 CNN Actualitate O poliţistă şi-a înjunghiat în abdomen fostul şef, pe care îl acuză că ar fi violat-o în trecut

O poliţistă şi-a înjunghiat în abdomen fostul şef, pe care îl acuză că ar fi violat-o în trecut

O poliţistă şi-a înjunghiat în abdomen fostul şef, pe care îl acuză că ar fi violat-o în trecut
Sursa foto: Foto: lyfeandlyrics.wordpress.com
29 Dec 2012   •   12:00

O poliţistă din Balş, însărcinată în cinci luni, şi fostul său superior au ajuns la spital, miercuri după-amiază, după ce femeia, care susţine că poliţistul ar fi violat-o în trecut, l-a înjunghiat pe acesta de mai multe ori în abdomen, informează Mediafax.

Comisarul Gheorghe Barbu, din cadrul Secţiei de Poliţie Balş, a fost înjunghiat de mai multe ori în abdomen şi la picioare de către Melania Renghea, în vârstă de 27 de ani.

Femeia a lucrat în cadrul Secţiei Balş, comuna Bobiceşti, care intră în subordinea comisarului Barbu, iar în urmă cu câteva luni a solicitat şi obţinut mutarea la Secţia de Poliţie din localitatea olteană Brâncoveni.

Soţul poliţistei susţine că aceasta ar fi fost violată în trecut de către comisarul Gheorghe Barbu, la acea vreme şeful poliţistei.

Soţul femeii spune că a aflat de toată povestea abia în 22 decembrie şi că a încurajat-o pe aceasta să depună plângere, lucru care s-ar fi petrecut în data de 24 decembrie 2012, la DIICOT Craiova.

"Nevastă-mea mi-a zis că se duce până la farmacie. Nu ştiu cum s-au întâlnit, dar i-a zis să nu o mai şantajeze să renunţe la acuzaţii. Am înţeles că ai încercat din nou să o violeze astăzi (n.r. - miercuri după-amiază), i-a smuls geaca de pe ea, care acum e probă, şi am aflat că l-ar fi înjunghiat cumva, dar nu ştiu cu ce", a declarat Relu Renghea, soţul femeii.

Poliţia nu confirmă însă spusele bărbatului, însă susţine că va ancheta cazul nu doar din perspectiva atacului femeii.

"Nu se cunosc circumstanţele. S-a declanşat cercetarea prealabilă şi a fost sesizat şi Consiliul de Disciplină, care va ancheta cazul. Ambii au fost duşi la spitalul din Slatina, pentru îngrijiri medicale. Bărbatul va fi tratat pentru plăgile tăiate, iar femeii i se va acorda consultaţie de specialitate, pentru că este însărcinată în luna a cincea. După ce se vor stabiliza, vor fi audiaţi", a declarat Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Poliţistul Gheorghe Barbu a mai intrat în atenţia presei în luna martie a anului 2010, când a fost filmat în timp ce consuma băuturi alcoolice, după care ar fi plecat la volanul unei maşini. Barbu a fost oprit atunci de un coleg poliţist care se afla într-o razie, însă Barbu a fugit pe câmp. El a fost cercetat de către colegii săi pentru sustragerea de la recoltarea de probe bilogice, însă nu a fost sancţionat, ci, din contră, la scurt timp ar fi fost promovat.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close