Antena 3 CNN Actualitate Oprea: În desemnarea şefului SIE, îl sprijin pe şeful statului. Ponta ştie şi are încredere în mine

Oprea: În desemnarea şefului SIE, îl sprijin pe şeful statului. Ponta ştie şi are încredere în mine

Oprea: În desemnarea şefului SIE, îl sprijin pe şeful statului. Ponta ştie şi are încredere în mine
24 Iun 2015   •   22:07

Premierul interimar Gabriel Oprea a afirmat, miercuri, la "Sinteza Zilei", că îl susţine pe Klaus Iohannis în nominalizarea pe care a făcut-o la Serviciul de Informaţii Externe, arătând că Victor Ponta este la curent cu alegerea sa.

"Aş vrea să discut doar strategic. Nu aş vrea să fac politică. Strategic, nu aş vrea să discut nici persoana. Am lucrat cu domnul Mihai Ungureanu. A fost prim-ministru, am fost ministrul Apărării. Pur strategic, în acest context de securitate, în problema de securitate naţională, îl sprijin pe şeful statului, Klaus Iohannis", a spus Gabriel Oprea.

Liderul UNPR a afirmat, la Antena 3, că premierul Victor Ponta ştie despre alegerea sa de a-l susţine pe Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE.

"Victor Ponta are încredere în mine. Ştie că nu am să îl trădez", a completat Gabriel Oprea.

Întrebat de Mihai Gâdea pe cine ar alege, între Victor Ponta şi Klaus Iohannis, dacă se va ajunge la o astfel de situaţie, Oprea a răspuns: "Voi merge cu România. Proiectul politic UNPR a adus în ultimii 5 ani stabilitate economică", asigurând însă că îl susţine pe Ponta la guvernare.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe pe Mihai-Răzvan Ungureanu, se arată într-un comunicat al Preşedinţiei.

“Conform prevederilor constituționale, domnul Președinte Klaus Iohannis i-a înștiințat, printr-o scrisoare oficială, pe președinții celor două Camere ale Parlamentului despre această nominalizare, urmând ca Parlamentul să adopte o hotărâre în acest sens”, se mai precizează în comunicat.

Citeşte şi:


Gabriel Oprea, la "Sinteza Zilei": Conduc Guvernul milităreşte. Azi, şedinţa a durat 30 de minute

Gabriel Oprea, despre interimatul său la Guvern: Nu se va prelungi mai mult decât trebuie. Mi-aş dori ca Ponta să se întoarcă şi mâine

Gabriel Oprea, despre dreptul de vot la 16 ani: Dacă un tânăr care lucrează legal e impozitat, atunci să îl lăsăm să îşi hotărască şi viitorul

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close