Antena 3 CNN Actualitate Pană uriaşă de curent în Capitală. Mai multe cartiere au rămas fără curent electric timp de câteva zeci de minute

Pană uriaşă de curent în Capitală. Mai multe cartiere au rămas fără curent electric timp de câteva zeci de minute

Pană uriaşă de curent în Capitală. Mai multe cartiere au rămas fără curent electric timp de câteva zeci de minute
Sursa foto: Foto: chowrangi.com
15 Feb 2012   •   18:22
UPDATE 21.10 - Mai mulţi bucureştenii au ieşit în stradă şi au blocat Şoseaua Petricani care leagă strada Doamna Ghica de Pipera, după ce o pană de curent i-a lăsat fără lumină şi căldură în case. Oamenii spun că de zece zile nu au curent electric, iar afară este la fel de frig ca şi în case.  Protestatarii cer cu înverşunare remedierea situaţiei.

UPDATE 20.10 -
Pana de curent care a afectat miercuri seară partea de nord-est a Capitalei a fost provocată de o defecţiune a liniei 220 kV Bucureşti Sud-Fundeni, potrivit unui comunicat Transelectrica remis Agerpres.

La ora 17,43 un defect pe linia 220 kV Bucureşti Sud-Fundeni, circuitul 1 aparţinând Transelectrica, defect eliminat prin protecţiile echipamentelor, a condus la întreruperea consumatorilor alimentaţi din bara 1, 220 kV Fundeni, precizează comunicatul Transelectrica.

Conform companiei, o parte din consumatori au fost realimentaţi imediat prin automaticile de sistem din reţeaua de distribuţie, restul consumatorilor au fost realimentaţi prin manevre de punere în funcţiune a echipamentelor Transelectrica, manevre care s-au finalizat la ora 18,13, ora de la care instalaţiile Transelectrica funcţionează din nou la parametrii normali.



Sursa: transelectrica.ro

UPDATE 19.20 -
Pana de curent care s-a produs, miercuri seară, în partea de nord-est a Capitalei a fost remediată, zonele Titan, Obor, Pipera şi Timpuri Noi fiind realimentate cu energie electrică.


Aproape jumătate din Bucureşti a rămas, miercuri seară, fără energie electrică. O pană de curent s-a produs în partea de nord-est a Capitalei, fiind afectate zonele Titan, Obor, Pipera şi Timpuri Noi, în urma unei avarii în instalaţiile Transelectrica, a anunţat compania Enel.

Printre zonele afectate se numără cartierele Băneasa, Pantelimon, Aviaţiei, Iancului, Dristor, Sălăjan, Balta Albă, Titan şi Victoriei. În jurul orei 18.10 au fost realimentate parţial cartierele Băneasa, Pantelimon şi Titan.

Potrivit unui comunicat al companiei Enel, zonele Titan, Obor, Pipera şi Timpuri Noi au rămas fără energie electrică din cauza unei avarii la instalaţiile Transelectrica.
   
"Ca urmare a unei avarii în instalaţiile Transelectrica, şase staţii ale Enel Distributie Muntenia care alimentează partea de nord-est a Capitalei, respectiv zonele Titan, Obor, Pipera, Timpuri Noi, au rămas fără curent electric", a precizat Enel.
   
În prezent se fac manevre pentru preluarea consumatorilor pe alte surse şi restabilirea alimentării cu energie electrică, a mai spus sursa citată.

Potrivit RADET, sunt probleme în peste 100 de puncte termice din Bucureşti, din cauza penei de curent.



×
Subiecte în articol: pana de curent
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close