Antena 3 CNN Actualitate Patronul firmei implicate în tentativa de mituire a ministrului Şova: Ştim că a fost o discuţie nu tocmai drăgălaşă

Patronul firmei implicate în tentativa de mituire a ministrului Şova: Ştim că a fost o discuţie nu tocmai drăgălaşă

Patronul firmei implicate în tentativa de mituire a ministrului Şova: Ştim că a fost o discuţie nu tocmai drăgălaşă
12 Oct 2013   •   22:21

Beniamin Rus, patronul firmei implicate în scandalul mitei pentru un lot de autostradă a confirmat că directorul firmei, Călin Roman, a fost în China neinvitat şi că a existat o discuţie nu tocmai "drăgălaşă" cu ministrul Dan Şova.

"Ştim cine dă ora exacta acolo şi cine face cărţile în minister, că nu suntem de ieri pe piaţa asta. Ştiam că a fost Roman în China, nu a fost invitat, şi că a avut o discuţie nu tocmai drăgălaşă. Probabil că Roman l-a acuzat. (...)Probabil că cea mai bună apărare e atacul", a spus acesta.

Totodată, directorul grupului de firme Selina, Călin Roman, cere Parchetului Tribunalului Bihor să fie audiat şi confruntat cu ministrul Dan Şova, care l-a denunţat pentru o presupusă tentativă de mituire a sa, acesta adăugând că "nu a existat nicio discuţie în sensul oferirii vreunei sume de bani".

Confruntat cu declaraţia directorului grupului de firme Selina, Călin Roman, însoţită de o fotografie care i-ar aparţine acestuia, ministrul Dan Şova a declarat că nu îl recunoaşte ca fiind bărbatul care l-a abordat în China pentru a-i oferi bani.



Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Şova, a povestit, în ediţia de sâmbătă a emisiunii Q&A de la Antena 3, cum a fost abordat de afaceristul Călin Roman pentru a-i cere un contract la o autostradă, în schimbul unei sume de bani.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close