Antena 3 CNN Actualitate Pe surse: Traian Băsescu nu va merge la Bruxelles, pentru a evita un "circ" de tip polonez

Pe surse: Traian Băsescu nu va merge la Bruxelles, pentru a evita un "circ" de tip polonez

Pe surse: Traian Băsescu nu va merge la Bruxelles, pentru a evita un "circ" de tip polonez
27 Iun 2012   •   19:04

Potrivit site-ului evz.ro, Traian Băsescu ar vrea să evite un "circ" de tip polonez şi nu va forţa o plecare la Bruxelles, pentru a reprezenta România la Consiliul European.

Se pare că Traian Băsescu va evita să ofere un spectacol asemenea celui făcut de liderii Poloniei, care acum câţiva ani s-au aflat în aceeaşi situaţie, iar la Consiliu s-au prezentat atât preşedintele, cât şi premierul.

Însă, la câteva minute după publicarea informaţiei, site-ul evz.ro a scos aceste paragrafe. Iată însă cum apărea iniţial:



Adresa oficială pentru reprezentarea României la Consiliul European a fost trimisă de ministerul de Externe pe numele premierului Ponta.

De asemenea, premierul Victor Ponta figurează, din partea României, într-un document destinat presei postat pe site-ul Consiliului European, printre şefii de stat şi de guvern care participă la reuniunea din 29-29 iunie.
   
Documentul destinat presei conţine fotografii-portet ale oficialilor care participă, din partea statelor UE, la Summit-ul Consiliului din 28-29 iunie.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close