Antena 3 CNN Actualitate Peste 180 de persoane au participat la două mitinguri pentru susţinerea lui Traian Berbeceanu, în Huneoara şi Alba Iulia

Peste 180 de persoane au participat la două mitinguri pentru susţinerea lui Traian Berbeceanu, în Huneoara şi Alba Iulia

Peste 180 de persoane au participat la două mitinguri pentru susţinerea lui Traian Berbeceanu, în Huneoara şi Alba Iulia
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Noi 2013   •   19:00

Peste 150 de persoane au participat, duminică, la un miting pentru susţinerea fostului şef al DIICOT Alba Iulia Traian Berbeceanu. Mitingul a avut loc în faţa sediului DIICOT Hunedoara. O acţiune similară a avut loc şi la Alba Iulia, relatează Mediafax.

Persoanele care au participat la mitingul de la Hunedoara au avut pancarte cu mesajul "Respect Traian Berbeceanu" şi coli de hârtie inscripţionate cu fotografia comisarului şef.

Printre protestatari s-au numărat poliţişti, rude ale poliţiştilor, dar şi persoane simple care nu au nicio legătură cu cazul şi care s-au declarat impresionate de activitatea lui Berbeceanu.

"Aş vrea să transmit populaţiei din Deva un mesaj de la Traian Berbeceanu, care astăzi (n.r. - duminică) l-a sunat pe juristul nostru de la Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual şi le-a transmis tuturor devenilor că va fi drept în continuare şi va spune numai şi numai adevărul. Le mulţumeşte devenilor pentru sprijin, îşi iubeşte foarte mult soţia şi băiatul şi nu va face niciun compromis în aflarea adevărului. Şi noi ca sindicat sperăm în continuare în justiţie şi sperăm să iasă adevărul la iveală", a declarat vicepreşedintele Filialei Hunedoara a Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Vasile Bucuci, participant la acţiunea de protest.

Potrivit dusţinătorilor comisarului şef Traian Berbeceanu, menţinerea acestuia în arest este o nedreptate.

La Alba Iulia, aproximativ 30 de persoane au participat, duminică seară, în parcarea din faţa sediului DIICOT, la un miting de susţinere pentru Traian Berbeceanu. Unii dintre participanţi au purtat tricouri cu mesajul "Respect, Traian Berbeceanu!".



 

 

×
Subiecte în articol: Traian berbeceanu
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close