Antena 3 CNN Actualitate Peste 320 de utilaje intervin pentru deszăpezire în Capitală

Peste 320 de utilaje intervin pentru deszăpezire în Capitală

Peste 320 de utilaje intervin pentru deszăpezire în Capitală
de S.T.    |    29 Dec 2014   •   10:03

Peste 320 de utilaje intervin pentru deszăpezire în Capitală, cu prioritate pe arterele unde circulă autobuze, troleibuze şi tramvaie, în zona spitalelor şi a instituţiilor publice, fiind curăţată zăpada şi din staţiile RATB şi de pe trecerile de pietoni, potrivit municipalităţii.
   
Cele 322 de utilaje, dintre care 61 în Sectorul 1, 82 în Sectorul 2, 55 în Sectorul 3, 42 în Sectorul 4, 35 în Sectorul 5 şi 47 în Sectorul 6, împrăştie material atiderapant şi pluguiesc zăpada pe arterele din Urgenţa I, respectiv străzile cu trafic RATB, cele unde sunt obiective sociale şi instituţii publice, dar şi în zona podurilor, rampelor, pantelor şi pasajelor.
   
De asemenea, peste 1.000 de operatori manuali curăţă zăpada din staţiile RATB, refugiile de tramvai, rigole şi de pe trecerile de pietoni din toate cele şase sectoare, arată luni Primăria Capitalei, într-un comunicat de presă.
   
La centrul social de la Berceni sunt cazate 155 de persoane fără adăpost, iar la cel din Pallady, alte 287 de persoane. Echipele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti continuă identificarea oamenilor străzii pentru a-i  caza în centrele municipalităţii şi distribuie haine groase şi încălţăminte celor care refuză adăpostirea.
   
Capitala şi judeţul Ilfov sunt sub cod galben de ninsoare, viscol şi polei de duminică seară până luni la ora 18.00.

×
Subiecte în articol: primaria capitalei
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close