Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Nu am încredere în Băsescu şi nici el în mine. Dar sunt momente instituţionale pe care nu putem să le evităm

Ponta: Nu am încredere în Băsescu şi nici el în mine. Dar sunt momente instituţionale pe care nu putem să le evităm

Ponta: Nu am încredere în Băsescu şi nici el în mine. Dar sunt momente instituţionale pe care nu putem să le evităm
Sursa foto: Foto: Antena 3
06 Apr 2013   •   22:18

Premierul Victor Ponta a vorbit în ediţia de sâmbătă seară a emisiunii "Q&A", de la Antena 3, despre coabitarea cu preşedintele Traian Băsescu şi implicaţiile acesteia pe plan politic.

"Până la anul Băsescu este preşedintele României şi sunt multe momente instituţionale pe care, chiar şi daca am vrea, nu putem să le evitam. Sunt momente în care am fi pur şi simplu stupizi, având cu toţii funcţii importante. Ce să facem? Să fugim din cameră, să ne jucam de-a hoţii şi vardiştii?", a declarat premierul Victor Ponta, la Antena 3.

"Nu s-a schimbat nimic în relaţia cu Traian Băsescu, dar am obligaţii pentru toţi cei 20 de milioane de români. (...) În continuare nu am încredere în Traian Băsescu, şi cred că nici el nu are încredere în mine", a mai spus Victor Ponta.

"Eu m-am angajat că guvernez România şi o duc în direcţia bună. Ce credibilitate aveam dacă propuneam şapte procurori care să fie respinşi, ce e asta o joacă? Europa ar fi zis că e un copil care se joacă în fruntea ţării", a mai spus premierul Victor Ponta.

Premierul a adăugat că anul trecut a fost unul de "război total care a făcut mult rău ţării". Tocmai de aceea, "'anul 2013 este anul în care trebuie să gestionez pacea", a spus Ponta.

"Da, eu am semnat pactul de coabitare şi nu mă spăl pe mâini. Şi în această seară consider că am făcut bine", a mai afirmat premierul.

Citeşte şi:


Ponta, despre nominalizarea lui Kovesi: Partenerii europeni aveau nevoie de o garanţie că USL nu a venit la putere să pună mâna pe DNA

Ponta: Monopolul pus pe Parchet de Macovei şi Morar a încetat. Nominalizarea lui Kovesi a distrus o propagandă dusă de un an de zile

Ponta comentează acuzaţiile de trădare: Nu pot sta degeaba doar ca să nu supăr pe nimeni


AICI emisiunea integrală "Q&A", de la Antena 3, cu Victor Ponta invitat

×
Subiecte în articol: Victor Ponta procurori
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close