Antena 3 CNN Actualitate Poşta Română organizează petreceri ca în poveşti pentru angajaţi

Poşta Română organizează petreceri ca în poveşti pentru angajaţi

Poşta Română organizează petreceri ca în poveşti pentru angajaţi
Sursa foto: Foto: VideoNews
20 Iun 2011   •   17:14

Toate grijile se dispar ca prin farmec la un chef cu colegii. Şefii şi sindicaliştii de la Poşta Română au petrecut pe rupte în timp ce compania a înregistrat anul trecut pierderi de 29 de milioane de euro. Sub pretextul unui concurs între cei mai buni poştaşi din ţară directorii companiei s-au distrat timp de două nopţi la munte.

De vineri până duminică, şefii de la Poşta Română au făcut un chef de pomină. Compania a rezervat 120 de camere într-un complex de la Cheile Grădiştei, încercând să ţină totul departe de ochii lumii.

Petrecerea a avut loc sub paravanul Marşului Poştaşilor, eveniment organizat anual de companie. Directorii, împreună cu liderii de sindicat şi câţiva angajaţi, au uitat de pierderile de sute de milioane de lei pe care le are Poşta Română şi au chefuit fără nicio grijă.

Uitate au fost şi cele 2.000 de disponibilizări anunţate de Poşta Română. Mult mai important a fost concursul de Miss şi Mister Poşta Română.

Nici liderii de sindicat nu s-au sinchisit prea tare de problemele Poştei şi chiar au cotizat cu bani pentru petrecere. Directorii poştei nu s-au înghesuit să dea explicaţii despre bugetul petrecerii.

Indiferent de dezastrul, datoriile sau concedierile de la poştă, şefii companiei sunt hotărâţi să continue tradiţia petrecerilor.

 


×
Subiecte în articol: Posta Romana angajati petrecere munte
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close