Antena 3 CNN Actualitate Premierul Emil Boc, marcat de pierderea tatălui său: Aveţi grijă de părinţii dumneavoastră

Premierul Emil Boc, marcat de pierderea tatălui său: Aveţi grijă de părinţii dumneavoastră

Premierul Emil Boc, marcat de pierderea tatălui său: Aveţi grijă de părinţii dumneavoastră
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    28 Dec 2011   •   07:50

Premierul Emil Boc le-a spus miniştrilor participanţi la şedinţa de guvern de marţi seara să aibă grijă de propriii părinţi "cât de mult pot", pentru că nu au cum să ştie ce se va întâmpla la un moment dat. Declaraţia şefului Executivului vine după aflarea veştii morţii tatălui său, potrivit unor surse participante la reuniune.

"Aveţi grijă de părinţii dumneavoastră. Este cel mai frumos dar pe care îl puteţi primi de la Dumnezeu", le-a spus jurnaliştilor şeful Executivului, vădit marcat de clipele grele prin care trece.

Premierul Emil Boc a ajuns, marţi seară, la Cluj-Napoca, unde tatăl său - Ioan Boc -, internat la Spitalul de Recuperare, a decedat, la vârsta de 87 de ani. Prim-ministrul a venit la spital împreună cu soţia sa şi cele două fiice. La unitatea medicală au ajuns şi fraţii premierului - Traian şi Ioan Boc.

Marţi seara, starea sănătăţii tatălui premierului s-a agravat, iar pe fondul instalării unui stop cardio-respirator medicii au încercat o resuscitare, timp de peste 45 de minute, fără a-l putea salva pe pacient.

Ioan Boc a suferit, în anii trecuţi, şi alte accidente vasculare cerebrale, iar în luna noiembrie a acestui an a fost internat, pentru câteva zile, cu o afecţiune pulmonară. Tatăl premierului Emil Boc a murit la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca. În ultimii ani, Ioan Boc a suferit trei atacuri vascular-cerebrale.

Tatăl premierului Emil Boc va fi înmormântat în satul Răchiţele din judeţul Cluj.

 





×
Subiecte în articol: Emil Boc deces tata parinti
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close