Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, reţinut. Procurorii cer arestarea lui preventivă

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, reţinut. Procurorii cer arestarea lui preventivă

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, reţinut. Procurorii cer arestarea lui preventivă
de O.P.    |    19 Mar 2014   •   08:20

Procurorii DNA l-au reţinut pe preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihail Vlasov, şi vor cere, miercuri, arestarea lui preventivă, pentru trafic de influenţă.

Mihail Vlasov a fost ridicat marţi seară de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea aproximativ 200.000 de euro. Suma reprezenta prima tranşă dintr-un milion de euro, bani pe care Vlasov ar fi urmat să-i primească pentru a "aranja" un proces la Curtea de Arbitraj, instituţie aflată în subordinea Camerei de Comerţ, potrivit unor surse judiciare.

După l-au audiat mai multe ore, la sediul DNA, procurorii au emis pe numele lui Mihail Vlasov ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Acesta va fi dus, miercuri, la Curtea de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Mihail Vlasov, în vârstă de 70 de ani, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României din 2007. În perioada iunie - decembrie 2008 a deţinut şi un mandat de deputat.

 

×
Subiecte în articol: Mihail Vlasov
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close