Antena 3 CNN Actualitate Presupusul criminal al interlopului din Piatra Neamţ a fost reţinut

Presupusul criminal al interlopului din Piatra Neamţ a fost reţinut

Presupusul criminal al interlopului din Piatra Neamţ a fost reţinut
Sursa foto: Foto: Video News
15 Noi 2010   •   13:40

Principalul suspect în cazul crimei din Piatra Neamţ a fost capturat, luni, de către autorităţi. Este vorba despre Cristian Chilat, zis "Falău", liderul unui clan rival. Acesta era ascuns într-o locuinţă dintr-un sat aflat în apropiere de Piatra Neamţ. Suspectul nu avea arma crimei asupra sa şi nu a opus rezistenţă la somaţiile poliţiştilor. El va fi dus la Parchet pentru audieri.

Cristian Chilat, zis "Falău", este un rival mai vechi de-al lui Gheorghiţă Mararu. În 2006, Falău i-a incendiat acestuia o maşină. Pentru asta, Falău a fost condamnat la închisoare de unde a fost eliberat, condiţionat, în urmă cu două luni.

Presupusul criminal a fost prins


Procurorul care s-a ocupat de cazul crimei din Piatra Neamţ, Stelian Olteanu, a declarat, luni, că principalul suspect în această crimă a fost prins şi va fi audiat conform legii. Acesta a adăugat că suspectul nu s-a împotrivit reţinerii sale şi a ţinut să felicite autorităţile pentru rapiditatea cu care s-a procedat la arestarea sa.

Procurorul Olteanu, despre suspectul reţinut


Zeci de filtre au fost instituite în Piatra Neamţ, acolo unde Gheorghiţă Mararu, un cunoscut interlop din oraş, a fost ucis, duminică, într-o cafenea. Din ordinul ministrului de Interne, Secretarul de stat Dan Valentin Fătuloiu a fost trimis la Piatra Neamţ. Acesta a verificat atât condiţiile în care s-a petrecut incidentul cât şi eventuale legături între poliţie şi interlopi.

Incidentul s-a petrecut duminică, într-o cafenea din Piatra Neamţ. Gheorghiţă Mararu a murit, după ce a fost împuşcat de către un individ. Fratele victimei, Bogdan Mararu, în vârstă de 36 ani, a fost externat luni dimineaţă de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ. Bărbatul a avut două plăgi împuşcate în zona abdominală, care au fost curăţate şi suturate, fără ca rănile să îi afecteze vreun organ intern, au explicat medicii.

După externare, Bogdan Mararu a anunţat că familia sa oferă recompensă un milion de euro pentru găsirea lui Cristian Chilat.





×
Subiecte în articol: interlop retinut Piatra Neamț
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close