Antena 3 CNN Actualitate Procurorul vrăjitoarelor, reţinut că ar fi primit bani de la Vanessa şi Melisa

Procurorul vrăjitoarelor, reţinut că ar fi primit bani de la Vanessa şi Melisa

Procurorul vrăjitoarelor, reţinut că ar fi primit bani de la Vanessa şi Melisa
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    01 Feb 2012   •   12:55
Update 15.45 - Procurorul Maximilian Bălăşescu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov a fost reţinut, miercuri, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, fiind acuzat de corupţie.


Consiliul Superior al Magistraturii a avizat, miercuri, reţinerea procurorului Max Bălăşescu, de la Parchetul Tribunalului Ilfov, în urma solicitării DNA.

Potrivit unor surse, Bălăşescu este acuzat că ar fi primit 50.000 de euro de la vrăjitoarele Melisa şi Vanessa, să le scape de dosar. Potrivit unor surse, magistratul ar fi cerut iniţial 100.000 de euro, însă ar fi primit jumătate, informează Mediafax.

Pe 21 decembrie 2011, Curtea de Apel Bucureşti a decis arestarea vrăjitoarele Roxana Lider, cunoscută drept Vanessa, şi Rada Mincă, cunoscută drept Melisa, precum şi a lui Ion Constantin şi Sava Craiff Buzea pentru înşelăciune şi şantaj, respectiv complicitate la aceste două infracţiuni.

Vrăjitoarele au fost arestate în urma sesizării Oanei Zăvoranu, care a reclamat la poliţie că a fost înşelată de cele două.

Pentru a obţine o soluţie favorabilă în dosar, cele două vrăjitoare l-ar fi plătit pe procurorul Bălăşescu.

Vrăjitoarele Roxana Lider şi Rada Mincă au convins-o pe Oana Zăvoranu că autoturismul şi aurul pretinse vor fi arse pentru reuşita ritualurilor, spunându-i că bunurile sunt "de la diavol", scriu judecătorii Curţii de Apel Bucureşti în motivarea deciziei de arestare preventivă.

CAB a arătat în motivarea deciziei de arestare a vrăjitoarelor că, în realitate, autoturismul a fost vândut succesiv de către cele două vrăjitoare, către persoane din anturajul lor, la fel întâmplându-se şi cu aurul cumpărat de Zăvoranu pentru a fi topit în cadrul ritualurilor.
 


×
Subiecte în articol: retinut bani vrajitoare dosar
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close