Antena 3 CNN Actualitate Profesorul care dă lecţii de palme: Un dascăl din Bacău îşi bate elevii, în faţa clasei. Vezi aici dovada

Profesorul care dă lecţii de palme: Un dascăl din Bacău îşi bate elevii, în faţa clasei. Vezi aici dovada

Profesorul care dă lecţii de palme: Un dascăl din Bacău îşi bate elevii, în faţa clasei. Vezi aici dovada
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    28 Mar 2012   •   20:14
Învăţământul românesc are palma grea! Un profesor din Bacău îşi bate elevii, în faţa clasei, ba chiar este acuzat că îi pune să se bată între ei. Elevii săi, copii de clasa a şaptea, sunt mult prea speriaţi pentru a le spune părinţilor ce se petrece în sala de curs, dar unul dintre ei, ceva mai curajos, a filmat cu telefonul mobil scenele.

Copiii tocmai intraseră în fugă în sala de curs, după ce profesorul a fost văzut pe hol cu catalogul în mână. Unul dintre elevi îşi avertizase colegii, iar profesorul a vrut să afle cine şi-a permis asta. Un alt copil s-a ridicat şi a luat vina asupra lui. Dascălul l-ar fi plimbat în palme prin toată clasa, până când celălalt elev a recunoscut.

Părinţii băiatului bătut de profesor au depus plângere la poliţie, iar oamenii legii au întocmit un dosar penal, dascălul fiind acuzat de loviri sau alte  violenţe.

Profesorul ar mai fi avut încă 6 luni şi ieşea la pensie, cu un secret bine păstrat. Cel al lecţiilor de palme.

Legendele care circulă pe holuri sunt de-a dreptul şocante. Profesorul ar fuma în clasă, ar adoarmi pe catalog în timpul orelor şi şi-ar pune elevii în genunchi, să se bată între ei. N-a recunoscut nimic din toate acestea. Ci numai ce s-a văzut în filmarea făcută de elev.

Imaginile incriminatorii au ajuns şi la directorul instituţiei de învăţământ, dar acesta nu a luat încă nicio măsură în privinţa profesorului bătăuş.

Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional:



×
Subiecte în articol: Bacău bătaie director
Parteneri
România va trimite în Ucraina sisteme de apărare antiaeriană
x close