Antena 3 CNN Actualitate Protest violent în Piaţa Universităţii din Bucureşti. Cerem demisia Guvernului Boc! Poporul este la limită, nu mai poate!

Protest violent în Piaţa Universităţii din Bucureşti. Cerem demisia Guvernului Boc! Poporul este la limită, nu mai poate!

Protest violent în Piaţa Universităţii din Bucureşti. Cerem demisia Guvernului Boc! Poporul este la limită, nu mai poate!
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Dec 2011   •   11:31

Violenţe în Piaţa Universităţii, la un protest al revoluţionarilor. Protestatarii sustin că poliţiştii au folosit gaze lacrimogene, însă jandarmeria neagă. Oamenii nu au autorizaţie de protest.

"Revendicările noastre sunt de ordin politic. Cerem demisia Guvernului Boc", a declarat un reprezentant al manifestanţilor.

"Să nu uite un singur lucru Guvernul: poporul este la limită, nu mai poate!" a spus un alt protestatar. "Nu mai putem să aşteptăm până la alegeri. Murim de foame!" a mai spus manifestantul.

"Dacă poporul nu se trezeşte, atunci îşi merită soarta", a adăugat protestatarul.

Autorităţile au confirmat că este vorba despre un protest ilegal, care nu a primit aprobare. Cei care au organizat această manifestaţie riscă amenzi.

Trimiteţi informaţii şi imagini la adresa de E-mail [email protected] sau încărcaţi-le pe videonews.ro.

 




×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close