Antena 3 CNN Actualitate Protest violent în Piaţa Victoriei din Capitală. Revoluţionarii cer demisia lui Băsescu şi a Guvernului Boc. O persoană a fost reţinută

Protest violent în Piaţa Victoriei din Capitală. Revoluţionarii cer demisia lui Băsescu şi a Guvernului Boc. O persoană a fost reţinută

Protest violent în Piaţa Victoriei din Capitală. Revoluţionarii cer demisia lui Băsescu şi a Guvernului Boc. O persoană a fost reţinută
Sursa foto: Foto: Antena 3
20 Dec 2011   •   10:14

După 22 de ani de la Revoluţie, cei care strigau atunci "jos Ceauşescu" strigă acum împotriva actualei puteri.

Revoluţionarii care protestează în Piaţa Victoriei din Capitală s-au îmbrâncit cu jandarmii şi au încercat să iasă din zona îngrădită special pentru miting. Unul dintre protestatari a fost reţinut de poliţie.

O persoană a leşinat în timpul protestului revoluţionarilor din Piaţa Victoriei, aceasta primind îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD prezent la faţa locului.

Protestatarii solicită demisia Guvernului Boc şi a preşedintelui Traian Băsescu.



"Noi vrem să cadă Guvernul Boc. Este cea mai proastă guvernare din ultimii 20 de ani", a declarat unul dintre protestatari pentru reporterul Antena 3.

"Românii vor ajunge sclavi pe pământul lor", a spus un alt protestatar.

Revoluţionarii protestează şi astăzi în faţa Guvernului, după ce ieri manifestaţia organizată de ei nu a adus niciun rezultat concret.

Un al protest violent al revoluţionarilor a avut loc pe 7 decembrie. Atunci, manifestanţii au susţinut că forţele de ordine au utilizat gaze lacriomogene în timpul altercaţiilor.



Mai sunt doar două zile până la comemorarea Revoluţiei din 1989. Mii de oameni ieşeau atunci pe stradă pentru a dărâma dictatura comunistă.

 




×
Subiecte în articol: protest revolutie Piata Victoriei
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close