Antena 3 CNN Actualitate Q&A: Primarul care l-a înfruntat pe Dragnea la şedinţa PSD - Codul este un ABUZ

Q&A: Primarul care l-a înfruntat pe Dragnea la şedinţa PSD - Codul este un ABUZ

Q&A: Primarul care l-a înfruntat pe Dragnea la şedinţa PSD - Codul este un ABUZ
21 Mar 2015   •   21:32

Primarul din Uricani, Dănuţ Buhăescu, a criticat vehement Codul de Procedură Penală la şedinţa PSD, cod pe care îl consideră un abuz. Intervenţia sa în cadrul şedinţei a fost prezentată sâmbătă, de Alessandra Stoicescu, la Q&A.

"Poliţie - salarii mari, răspundere zero. Primari - resurse mici, salarii mici. Ruşine celor care nu vor avea curajul să corecteze cel puţin acea modificare tâmpită. A trecut de la indicii temeinice la suspiciune rezonabilă. Nimeni nu mai vrea să semneze nimic" Dănuţ Buhăescu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Întrebat dacă este în vizorul justiţiei, Dănuţ Buhăescu a spus "Nu am niciun dosar penal, dar am avut plângeri penale nenumărate".

"Suntem condamnaţi să apelăm la aleşii noştri. Vedem peste tot o stare de teamă. E teamă că ar putea trece drept trafic de influenţă faptul că un primar merge la un ministru pentru a-i cere sprijinul. Ne este teamă să discutăm cu mediul de afaceri. Statul, pentru unii e mumă, pentru alţii ciumă" a mai spus primarul.

"Nu poţi să arestezi oameni pe suspiciunea rezonabilă. Este absolut îngrozitor. În baza unor probe poţi aresta un om. Sunt şi lucruri cu care nu sunt de acord cu domnul primar. Foarte mulţi au intrat în politică pentru a parveni" crede Oana Stancu, realizatorul emisiunii "Exces de putere" de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Q&A Alessandra Stoicescu oana stancu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close