Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: După ce a plecat Băsescu, Direcţia Naţională Anticorupţie s-a scuturat de băsism

Radu Tudor: După ce a plecat Băsescu, Direcţia Naţională Anticorupţie s-a scuturat de băsism

Radu Tudor: După ce a plecat Băsescu, Direcţia Naţională Anticorupţie s-a scuturat de băsism
de S.T.    |    29 Ian 2015   •   19:22

Jurnalistul Radu Tudor susţine că după înlăturarea lui Traian Băsescu procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie "s-au scuturat de băsism" şi au demonstrat că pot fi şi ei magistraţi.

"Tot ce a fost legat de Băsescu, bani, Udrea...timp de 10 nu s-a atins nimeni de ele. După ce a plecat Băsescu, Direcţia Naţională Anticorupţie s-a scuturat de băsism. (...) Scăpând de protecţia pe care i-a oferit-o Băsescu, cei de la DNA astăzi ne-au demonstrat că pot fi şi ei magistraţi. Bravo! Zic să le dăm o medalie, o diplomă ceva", a spus Radu Tudor, joi, la Antena 3.

"Mi se pare că infracţiunile extrem de grave de care este acuzată Elena Udrea sunt tratate cu duhul blândeţii de Direcţia Naţională Anticorupţie. Această instituţie a propus spre reţinere pentru fapte mult mai puţin grave decât spălarea de bani şi fals în acte publice în mod intenţionat. Ceea ce ne spune astăzi Direcţia Naţională Anticorupţie este că acum 2-3 ani de zile Elena Udrea ştiind că soţul ei este un infractor a folosit banii infractorului, i-a trecut în declaraţia proprie de avere, şi după divorţ banii au rămas la ea. Ne-a spus Traian Băsescu că a protejat-o timp de 10 ani de zile, înseamnă că a protejat-o să spele bani timp de 10 ani. Asta ne spune Direcţia Naţională Anticorupţie", a completat jurnalistul.

Potrivit lui Radu Tudor, dosarul Microsoft reprezintă un examen foarte important pentru Direcţia Naţională Anticorupţie.

"Dacă vor avea demnitatea, curajul şi priceperea să meargă până la capăt în acest dosar, e posibil ca profeţia lui Pinalti, cel mai mare mafiot pe care l-a produs politica românească, să se îndeplinească şi anume 100 de oameni din regimul Băsescu să intre la închisoare".

"E absolut incredibil cum pot cei de la Direcţia Naţională Anticorupţie, după ce ne-au călcat în picioare, după ce au dat comunicate împotriva noastră, ne-au confiscat sediul şi au luptat pe faţă împotriva Antena 3 şi în favoarea lui Traian Băsescu astăzi să vină să spună că Antena 3 are dreptate şi că Elena Udrea este o hoaţă", a mai spus Radu Tudor.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La ordinea zilei"
.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close