Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Este foarte posibil ca în noile înregistrări să apară în clar numele unor magistraţi, poate alţi membri ai familiei Băsescu

Radu Tudor: Este foarte posibil ca în noile înregistrări să apară în clar numele unor magistraţi, poate alţi membri ai familiei Băsescu

Radu Tudor: Este foarte posibil ca în noile înregistrări să apară în clar numele unor magistraţi, poate alţi membri ai familiei Băsescu
de S.T.    |    11 Iul 2014   •   16:59

Jurnalistul Radu Tudor este de părere că noile înregistrări depuse de Pavel Abraham, avocatul clanului Bercea, ar putea să producă deja efecte, întrucât Mircea Băsescu este acuzat că a încercat să mintă anchetatorii şi să-i inducă astfel în eroare.

"S-ar putea ca noile înregistrări despre care vorbea Pavel Abraham, avocatul clanului Bercea, să producă deja efecte. Pentru infracţiunea principală, nu mai există niciun fel de dubiu: Mircea Băescu a luat 250.000 de euro de la interlopi şi a dorit să influenţeze justiţia în scopul obţinerii unei sentinţe mai mici pentru Bercea Mondial!", a spus jurnalistul. 

Potrivit lui Radu Tudor, "s-ar putea ca noile înregistrări să aducă o nouă lumină în acest dosar (dosarul Bercea-Băsescu-n.red.), în privinţa acestei relaţii extrem de complicate dintre familia Băsescu şi clanul de interlopi".

"E posibl să apară acei intermediari despre care s-a vorbit", a spus Radu Tudor, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

"Este foarte posibil ca în noile înregistrări să apară în clar numele unor magistraţi, unor politicieni, poate alţi membri ai familiei Băsescu care au fost implicaţi în acest trafic de influenţă şi care pot avea legătură directă cu intervenţia asupra unui magistrat pentru o decizie mai bună în dosarul lui Bercea Mondial", a adăugat jurnalistul.


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close