Antena 3 CNN Actualitate Remus Vulpescu, şeful de cabinet al ministrului Chiţoiu, DENUNŢĂTORUL în cazul mitei de 1,5 milioane euro la cel mai înalt nivel

Remus Vulpescu, şeful de cabinet al ministrului Chiţoiu, DENUNŢĂTORUL în cazul mitei de 1,5 milioane euro la cel mai înalt nivel

Remus Vulpescu, şeful de cabinet al ministrului Chiţoiu, DENUNŢĂTORUL în cazul mitei de 1,5 milioane euro la cel mai înalt nivel
de M.Z.    |    24 Oct 2013   •   15:00

Consilierul ministrului Energiei Constantin Niţă a fost turnat la DNA de Remus Vulpescu, membru în Consiliul de Administraţie al Hidroelectrica, spun surse judiciare.

Consilierul Ioan Mihăilă şi directorul Eugen Brădean ar fi încercat să-l mituiască pe Vulpescu cu aproape 1,5 milioane de euro, pentru ca acesta să voteze pentru un contract de peste 260 milioane euro, în defavoarea companiei. 


Consilierul lui Constantin Niţă, ministrul Energiei, şi unul dintre şefii Hidroelectrica au fost reţinuţi de DNA pentru dare şi luare de mită. 

Procurorii DNA susţin că Ioan Mihăilă, consilierul lui Niţă, a promis unui membru al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica 1,5 milioane de euro, pentru ca acesta să voteze pentru un contract de peste 260 milioane euro.

Mita ar fi fost negociată prin intermediul directorului Eugen Brădean, al doilea reţinut, şi urma să fie transmisă prin conturi off shore.

 
 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close