Antena 3 CNN Actualitate Scandal la Timişoara: Casa Armatei găzduieşte un spectacol erotic, organizat în colaborare cu MISA (VIDEO)

Scandal la Timişoara: Casa Armatei găzduieşte un spectacol erotic, organizat în colaborare cu MISA (VIDEO)

Scandal la Timişoara: Casa Armatei găzduieşte un spectacol erotic, organizat în colaborare cu MISA (VIDEO)
20 Apr 2010   •   19:22

Casa Armatei din Timişoara găzduieşte o expoziţie despre revoluţie. O revoluţie... amoroasă, prin care li se promite românilor virilitate legendară nesfârşită, după cum apare chiar pe afişul evenimentului. Acesta este organizat de o asociaţie care are legături recunoscute cu MISA lui Gregorian Bivolaru. Ce caută lecţia de sex într-un spaţiu al armatei române? Ministerul Apărării tace mâlc.

Timişoara a luat foc. Emancipare sexuală, orgasm, virilitate, toate sub formă de cursuri, seminarii, discuţii libere, expoziţii de fotografii şi tablouri, ba chiar şi un spectacol cu invitaţi-vedete. Şapte zile de spirală yoghină, e adevărat sub o cu totul altă formă. Una didactică, în locaţii serioase, cum ar fi Casa Armatei, cea a Studenţilor sau Casa de Cultură.

Şi dacă o expoziţie erotică în Cercul Militar nu e ceva ieşit din comun, poate că legăturile "spirituale" ale organizatorilor ar fi trebuit să le dea de gândit. Doar că nimeni nu le-a verificat.

Culmea ironiei - organizatorii nu s-au ascuns deloc. Detaliile despre festival apar pe Internet. Nu doar pe pagina asociaţiei organizatoare ci şi pe cea a MISA România, partenerul oficial al evenimentului. Azi, reprezentanţii Dacica nu au vrut să comenteze.

Nici reprezentanţii Ministerului Apărării nu au vrut să vorbească despre incident. Iar festivalul continuă nestingherit. Se va încheia pe 23 aprilie, cu un spectacol. Cultural sau nu - pe scena Casei de Cultură Timişoara.



Observator

×
Subiecte în articol: spectacol Timisoara MISA
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close