Antena 3 CNN Actualitate Scrisoare DISPERATĂ către presă din partea soţiei unuia din cei mai bogaţi parlamentari: "Ne-a dat afară din casă. Pe mine şi copilul meu. Locuim prin vecini"

Scrisoare DISPERATĂ către presă din partea soţiei unuia din cei mai bogaţi parlamentari: "Ne-a dat afară din casă. Pe mine şi copilul meu. Locuim prin vecini"

Scrisoare DISPERATĂ către presă din partea soţiei unuia din cei mai bogaţi parlamentari: "Ne-a dat afară din casă. Pe mine şi copilul meu. Locuim prin vecini"
Sursa foto: Foto: libertatea.ro
de O.P.    |    08 Ian 2014   •   05:35

Unul dintre cei mai bogaţi parlamentari ai României este acuzat că şi-a dat soţia afară din casă, cu tot cu copil, chiar înainte de Crăciun.

Femeia a trimis presei un comunicat în care spune că soţul ei a schimbat yala fără s-o anunţe şi a lăsat-o pe drumuri, fără haine şi fără niciun ban. Deputatul s-a abţinut însă de la orice fel de declaraţii.

Soţia deputatului spune că a găsit yala schimbată cu 3 zile înainte de Crăciun şi a sunat imediat la Poliţie.
 
Fratele femeii spune că a venit să o susţină, însă a fost întâmpinat cu pumnii de cumnatul său. 
 
Femeia spune că stă cu copilul prin vecini şi nu a apucat să-şi ia lucrurile personale din apartament. 
 
Contactat de reporterii Antena 3, parlamentarul nu a dorit să comenteze acuzaţiile. 
 
Este vorba de unul dintre cei mai bogaţi parlamentari din ţară. Terenul de 100.000 de metri pătraţi reprezintă doar o mică parte din averea acestuia. Bărbatul mai deţine cinci apartamente şi o vilă în Bucureşti, două case de vacanţă în Florida, conturi de 3 milioane de euro, obiecte de artă, ceasuri  şi bijuterii. 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close