Antena 3 CNN Actualitate Scrisoare șocantă de la Vlădan către victimele sale. Ce le cere ucigașul acestora

Scrisoare șocantă de la Vlădan către victimele sale. Ce le cere ucigașul acestora

Scrisoare șocantă de la Vlădan către victimele sale. Ce le cere ucigașul acestora
Sursa foto: Foto: Antena 3
29 Oct 2012   •   17:08

Avocata lui Gheorghe Vlădan a depus, luni, la dosarul în care acesta este judecat pentru atacul de la coaforul Perla, o scrisoare transmisă victimelor, în care inculpatul arată că "deznădejdea, nefericirea, tristeţea este tot" ce i-a mai rămas şi că este "sfâşiat de regrete".

Magistraţii au audiat, luni, şi un martor care a arătat că mergea cu familia Vlădan la "grătare" şi că fiecare dintre soţi îi povesteau, separat, că există neînţelegeri între ei, din cauza banilor puţini. În plus, a arătat martorul, soţia lui Gheorghe Vladan îi spunea de la o vreme că soţul o ameninţă.

În scrisoarea transmisă victimelor, Vlădan îşi exprimă regretele pentru acţiunea sa.

 "Sper să nu mă înţelegeţi greşit îndrăznind a vă scrie această scrisoare, o fac cu cele mai mari păreri de rău în urma celor întâmplate. Ştiu că scuzele şi părerile de rău sunt tardive, că timpul nu-l mai pot da înapoi şi nu mai pot schimba nimic. Vreau însă să ştiţi că suferinţa si durerea din sufletul meu nu pot fi vindecate niciodată. Nu pot realiza nici acum, după atâtea luni, cum am putut să fac acest gest necugetat, în acea zi blestemată în care am curmat vieţi şi am distrus familii nevinovate. M-am distrus şi pe mine şi viitorul familiei mele.
M-aţi cunoscut ca un bun familist care nu mă caracteriza violenţa, cele ce i-aţi fost mai apropiate soţiei mele Felicia cunoaşteţi acest lucru. Unele dintre voi aţi intrat de mai multe ori în casa noastră. În cei 25 de ani de căsnicie, aţi văzut în soţia mea o fată cu bun simţ aşa cum era şi acasă. A fost iubită şi respectată de mine şi de Bogdan, fiul nostru. Vreau să înţelegeţi că nu am avut nicio secundă intenţia să fac rău cuiva. Nu ştiu ce s-a întâmplat în acel moment, însă sunt sigur că doamna Gina Roşu nu mi-a făcut niciun rău, că pe casieră nu o cunoşteam. De asemenea, celelalte fete, colege ale soţiei, nu realizez ce aş fi avut cu ele din moment ce nu ne-am zis decât «Sărutmâna» şi «Bună ziua», «Ce faci, dl. George?». Vreau, dacă puteţi, să vă amintiţi de Felicia cu aceeaşi dragoste şi respect cu care eraţi obişnuite, poate chiar mai mult pentru că o merită. Sper ca această nenorocire a familiei mele, această ruină să nu însemne şi sfârşitul. Deznădejdea, nefericirea, tristeţea este tot ce mi-a mai rămas, sfâşiat de regrete. Durerea m-a înstrăinat de toţi cei ce mă iubeau, de tot ce însemna viaţa speranţa în zile mai bune. Am rămas cu amintirea vieţii ce s-a dus. Mă rog încă o dată la voi să-mi înţelegeţi mâhnirea din suflet şi să nu uitaţi că odată am fost doar un tată şi un soţ", se arată în scrisoarea lui Vlădan.

Tribunalul Bucureşti a amânat judecarea acestui caz pentru 26 noiembrie, dată pentru care a stabilit aducerea cu mandat a doi martori, precum şi amendarea altuia.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Vladan
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close