Antena 3 CNN Actualitate Şerban Huidu, cercetat pentru ucidere din culpă: Nu există nici un element de acţiune intenţionată

Şerban Huidu, cercetat pentru ucidere din culpă: Nu există nici un element de acţiune intenţionată

Şerban Huidu, cercetat pentru ucidere din culpă: Nu există nici un element de acţiune intenţionată
Sursa foto: Foto: Mediafax
17 Oct 2011   •   09:39

Primele concluzii ale poliţiştilor au fost făcute publice în cadrul unei conferinţe de presă. Şerban Huidu este cercetat pentru ucidere din culpă, au anunţat autorităţile, care au adăugat că, până în prezent, nu există nici un element care să demonstreze o acţiune intenţionată.

Şerban Huidu va fi audiat, imediat ce starea de sănătate îi va permite. Până în acest moment, nu au fost efectuate audieri oficiale.

Anchetatorii vor verifica dacã realizatorul TV avea sau nu drepul de a conduce, date fiiind problemele medicale pe care le-a avut.

Prim-procurorul Carmina Reit de la Parchetul Judecãtoriei Braşov a declarat că vor fi verificate toate actele medicale ale lui Huidu, precum şi modalitatea în care au fost eliberate actele.

Procurorul a mai declarat că, în acest moment, nu există date pe baza cărora să poată fi luată o măsură privativă sau neprivativă de libertate în cazul lui Şerban Huidu.

 


Pedeapsa maximă prevazută de lege pentru ucidere din culpă este de opt ani, a adăugat procurorul.

Realizatorul tv Şerban Huidu a provocat duminică un accident deosebit de grav, la intrarea în Timişul de Sus (Braşov).

Aflat la volanul unei maşini de teren Mercedes, în care mai erau cei doi copii ai lui de 2 şi 4 ani, Huidu a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism Dacia Logan, în care se aflau trei persoane.

Soţia realizatorului tv a suferit mai multe fracturi, iar copiii săi au suferit leziuni minore.

VEZI CARE SUNT POSIBILELE CAUZE ALE ACCIDENTULUI PROVOCAT DE ŞERBAN HUIDU

VEZI PRIMELE IMAGINI CU HUIDU, DUPĂ ACCIDENT
 

 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close