Antena 3 CNN Actualitate Sile Cămătaru a fost arestat în Germania. Nuţu Cămătaru s-ar afla la Bucureşti

Sile Cămătaru a fost arestat în Germania. Nuţu Cămătaru s-ar afla la Bucureşti

Sile Cămătaru a fost arestat în Germania. Nuţu Cămătaru s-ar afla la Bucureşti
Sursa foto: Foto: Mediafax
13 Mai 2012   •   09:31

Mama fraţilor Cămătaru a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că Sile s-a predat în Germania. Poliţia germană a confirmat că Sile este în arestul lor. Sile se afla la Nurnberg pentru un tratament medical, conform femeii.

Potrivit IGPR, Sile Cămătaru a fost dat în urmărire internaţională sâmbătă seara, fiind prins de poliţiştii germani în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.30. El se afla la volanul unei maşini cu număr de Frankfurt, împreună cu alte trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care sunt verificate de poliţiştii germani.
   
"E greu de crezut că a fost vorba despre o predare voluntară. La zece ore de la prinderea sa, el trebuie să ajungă în faţa procurorilor germani, urmând ca în 10-15 zile să fi extrădat în România", a spus purtătorul de cuvînt al IGPR, Marius Tache.
 
Oficialul IGPR a mai spus că fratele lui Sile Cămătaru, Nuţu, este dat, şi el, în urmărire internaţională, însă nu a fost localizat deocamdată. Potrivit IGPR, nu există informaţii că Nuţu Cămătaru ar fi plecat din România.
 
Mama celor doi a declarat că Nuţu este în Bucureşti şi că nu a părăsit ţara.
  
Fraţii Ion şi Vasile Balint, cunoscuţi drept Nuţu şi Sile Cămătaru, au fost daţi mai întâi în urmărire naţională, după ce poliţiştii nu i-au găsit la domiciliu, vineri seară, pentru aplicarea mandatelor de executare a condamnărilor definitive.
   
Cei au fost condamnaţi, vineri, de instanţa supremă, printr-o decizie definitivă, la şase şi, respectiv, 13 ani de închisoare, judecătorii menţinând, în cazul celor doi, sentinţa din faza inferioară a procesului.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close