Antena 3 CNN Actualitate Sindicaliştii nu cred că pensiile şi salariile vor creşte."Resursele sunt extrem de limitate"

Sindicaliştii nu cred că pensiile şi salariile vor creşte."Resursele sunt extrem de limitate"

Sindicaliştii nu cred că pensiile şi salariile vor creşte."Resursele sunt extrem de limitate"
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Ian 2012   •   14:20

Sindicaliştii nu cred că pensiile şi salariile ar putea creşte cu 5 procente începând cu luna aprilie a acestui an. Preşedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin, susţine că resursele sunt extrem de limitate şi nu se poate discuta despre procente prea mari. Liderul Federaţiei Spiru Haret, Marius Nistor, consideră că prin indexarea salariilor cu 5 procente, guvernanţii nu vor rezolva problemele cu care se confruntă românii în acest moment. Reprezentantul Sanitas este însă printre puţinii care crede în aplicarea acestei măsuri.

"Personal nu cred într-o astfel de declaraţie. (...) Resursele sunt extrem de limitate, s-au tăiat salariile pentru că nu ajungeau banii, iar de un an şi jumătate nu s-a întâmplat nimic, suntem în aceeaşi poză de familie" a declarat Dumitru Costin - preşedintele Blocului Naţional Sindical.

"Pentru mine nu exista nicio certitudine ca se poate opera  nu o crestere salariala, ci recuperare a unor pierderi salariale. Acesti 5 la suta de care vorbeste PDL seamana cu suta lui ceausescu, care, pe fond de nemultiumire, a mai dat 100 de lei la cetatenilor României", este de părere Marius Nistor, liderul Federaţiei Spiru Haret, Marius Nistor.

"Personal, cred că această măsura va fi pusă în aplicare. este un moment bun sa plusezi cu ceva", a spus şi Leonard Vărăscu, preşedintele Federaţiei Sanitas.


×
Subiecte în articol: dumitru costin pensie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close