Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei. Ciomăgarii băsişti îl linşează pe doctorul Raed Arafat. Mircea Badea: Este o nebunie de la cap la coadă

Sinteza Zilei. Ciomăgarii băsişti îl linşează pe doctorul Raed Arafat. Mircea Badea: Este o nebunie de la cap la coadă

Sinteza Zilei. Ciomăgarii băsişti îl linşează pe doctorul Raed Arafat. Mircea Badea: Este o nebunie de la cap la coadă
17 Dec 2014   •   22:02

Un raport întocmit de Ministerul de Interne arată că două dintre persoanele care au murit în accidentul aviatic din Constanţa au fost găsite în interiorul elicopterului scufundat, cu centurile puse.

Postul B1 a prezentat de mai multe ori mărturia unei persoane care spunea că a văzut PATRU oameni ieşind la suprafaţă şi strigând după ajutor.

Mărturia falsă a fost difuzată de postul de B1 pentru a induce faptul că nimeni nu a vrut să le salveze pe cele patru victime şi că Raed Arafat nu a făcut tot ce se putea pentru salvarea oamenilor, a apreciat Mihai Gâdea în emisiunea Sinteza Zilei.

Toată aşa-zisa mărturie este o nebunie de la cap la coadă, dar ea a fost folosită de propagandă, a comentat Mircea Badea, invitat în emisiunea Sinteza Zilei.

De asemenea, înregistrarea video apărută în presă, care arată că cel puţin una dintre victimele accidentului aviatic din Constanţa se afla în viaţă după momentul prăbuşirii elicopterului, ridică mari semne de întrebare, susţin invitaţii emisiunii Sinteza Zilei.

Mircea Badea a explicat de ce există anumite suspiciuni în privinţa respectivelor imagini:


Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a vorbit, în ediţia de marţi seară a emisiunii "Sinteza zilei", de la Antena 3, despre modul în care au intervenit autorităţile în operaţiunea de salvare a echipajului SMURD, prăbuşit cu elicopterul în lacul Siutghiol, luni după-amiază.


Elicopterul SMURD la bordul căruia se aflau medicul Laura Vizireanu, în vârstă de 39 de ani, asistenta Gabriela Harton, în vârstă de 38 de ani, care era însărcinată, pilotul, comandor Petre Corneliu Cătuneanu, de 47 de ani, şi copilotul, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel, de 42 de ani, s-a prăbuşit în lacul Siutghiol, potrivit ROMATSA, luni, la ora 16.16, la aproximativ 500 de metri de mal.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close