Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Copiii de 10 ai României: "A fi cel mai bun a venit ca o normalitate"

Sinteza zilei: Copiii de 10 ai României: "A fi cel mai bun a venit ca o normalitate"

Sinteza zilei: Copiii de 10 ai României: "A fi cel mai bun a venit ca o normalitate"
08 Iul 2013   •   22:12

Mihai Gâdea i-a avut alături, în ediţia de luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei", pe câţiva dintre cei 122 de elevi de nota 10 la examenul de bacalaureat de anul acesta, dar şi câţiva absolvenţi mai puţin norocoşi la examen.

Alina Gabriela Negrea, singura absolventă de liceu din Bucureşti care a obţinut media 10 la bacalaureat, a povestit la Sinteza Zilei că a ales să îşi continue studiile în străinătate, la o universitate din Marea Britanie, în speranţa că, la un moment dat va reveni în ţară şi se va bucura de sprijinul de care va avea nevoie.

Eleva de la Bolintineanu, eliminată din examen pentru că îşi uitase căştile în buzunar: Sper la suspendarea deciziei şi să pot da Bac-ul în toamnă

Ioana Dicu, din Piteşti, este o tânără olimpică, pasionată de scris, pentru care "a fi cel mai bun a venit ca o normalitate".

Cătălina Gabriela Răpeanu, din Ploieşti, pasionată de web design, a povestit că şi-ar dori să urmeze o facultate de informatică şi management.

Clujul a fost reprezentat la "Sinteza Zilei" de Ioana Bechet şi Andrei Oltean, doi absovenţi de liceu care au obţinut media 10 la bacalaureat.

Mihai Gâdea a stat de vorbă luni seară şi cu Pal Cristina, o absolventă de liceu, şefă de promoţie, care ştie că Medicina este calea de urmat pentru ea.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei examen bacalaureat bac
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close