Antena 3 CNN Actualitate Soţia ministrului Finanţelor, urmărită penal pentru abuz în serviciu

Soţia ministrului Finanţelor, urmărită penal pentru abuz în serviciu

Soţia ministrului Finanţelor, urmărită penal pentru abuz în serviciu
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Ian 2014   •   14:35

Soţia vicepremierului Daniel Chiţoiu, ministrul al Finanţelor, este urmărită penal pentru abuz în serviciu, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie argumentând că Elena Chiţoiu ar fi intervenit pentru ca o firmă de asigurări să aibă directorul dorit de unul dintre colegi.

Potrivit unui comunicat al DNA, aceasta a modificat atât data examenului cât şi componenţa comisiei, astfel încat candidatul să nu aibă parte de întrebări dificile.

"Chiţoiu Laura Elena, director al Direcţiei Avizări din cadrul A.S.F., a devansat interviul pentru ocuparea funcţiei de director general al acelei societăţi de asigurări. Astfel, deşi interviul era stabilit pentru data de 10 iulie 2013, în urma demersurilor sale, interviul a fost devansat pentru data de 19.06.2013", se arată în comunicatul DNA.

Jurnalistul DC News, Bogdan Chirieac
, a afirmat că acţiunea procurorilor DNA reprezintă un atac politic la adresa soţului ei, Daniel Chiţoiu, "cel care i-a scos pe băieţii deştepţi din Hidroelectrica".

"Deci, doamna respectivă este urmărită penal cu tot tam-tam-ul de rigoare pentru că a devansat un interviu de angajare. Asta e fapta penală. M-am liniştit", a afirmat Bogdan Chirieac.

×
Subiecte în articol: Directia Nationala Anticoruptie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close