Antena 3 CNN Actualitate "Soţul nu îmi este rudă!" Aşa se justifică secretarul general al Guvernului, acuzat că şi-a ajutat familia să facă afaceri cu RA-APPS

"Soţul nu îmi este rudă!" Aşa se justifică secretarul general al Guvernului, acuzat că şi-a ajutat familia să facă afaceri cu RA-APPS

"Soţul nu îmi este rudă!" Aşa se justifică secretarul general al Guvernului, acuzat că şi-a ajutat familia să facă afaceri cu RA-APPS
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Noi 2011   •   07:35
Declaraţie halucinantă a secretarului general al Guvernului, Daniela Andreescu. Acuzată că şi-a ajutat întreaga familie să facă afaceri cu RA-APPS, instituţie pe care o conduce, aceasta a spus ca nu există niciun conflict de interese pentru că soţul şi copiii lui din altă căsătorie nu îi sunt rude, informează Cotidianul.

"Am fost solicitată să precizez dacă rudele mele deţin vreun spaţiu închiriat de la RA-APPS. Menţionez că, potrivit Codului Familiei, soţul nu este rudă, iar copiii din altă căsătorie ai soţului,nu îmi sunt rude, ci afini", a declarat Andreescu. Citată de Cotidianul.

În ceea ce priveşte acuzaţia că într-un spaţiu RA-APPS funcţionează un magazin cu articole de pescuit şi vânătoare închiriat de Aurel Teodorescu, soţul Danielei Andreescu, aceasta spune că situaţia este..mai nuanţată

"Este eronat, deoarece este vorba de un spaţiu închiriat unei asociaţii, pe care aţi menţionat-o, şi în care acesta (soţul - nr.) este membru", spune Daniela Andreescu.

Secretarului general al Guvernului recunoaşte acum că sotul ei este membru al unei asociaţii care a închiriat un spaţiu de la RA-APPS, însă nu crede că există un conflict de interese. În urmă cu două zile însă, Andreescu susţinea că doar fiica sa a luat un spaţiu central de la RA-APPS.

Secretarul General al Guvernului, Daniela Andreescu, lucrează mai degrabă ca agent imobiliar pentru familie decât ca angajat al statului. Aceasta a avut grijă de întreaga sa familie pe banii statului. De la fostul soţ până la fratele acesteia, toţi au primit fie case de la stat, fie funcţii importante în sucursalele RAPPS.

După ce Daniela Andreescu a fost numită secretar general al Guvernului, a venit şi prosperitatea în familia sa. Fiica, fiul, fostul soţ şi fratele ei s-au căpătuit cu mai multe spaţii de la RAAPPS şi funcţii în aparatul de stat. Fiica sa, Irina, caştigă bani organizând nunţi şi botezuri în clădirile administrate de mama sa. De curând şi-a inaugurat un nou salon de evenimente în fostul sediu al Bursei Române de Mărfuri, pe care l-a primit de la RAPPS.

×
Subiecte în articol: RA-APPS familie
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close