Antena 3 CNN Actualitate Şova: CNADNR va plăti 1 milion de euro tinerei ce şi-a pierdut mâna în accident dacă instanţa decide

Şova: CNADNR va plăti 1 milion de euro tinerei ce şi-a pierdut mâna în accident dacă instanţa decide

Şova: CNADNR va plăti 1 milion de euro tinerei ce şi-a pierdut mâna în accident dacă instanţa decide
Sursa foto: Foto: in.ibtimes.com
de S.T.    |    18 Noi 2013   •   18:31

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova, a declarat, luni, că CNADNR va plăti despăgubiri de 1 milion de euro tinerei care şi-a pierdut mâna într-un accident rutier dacă instanţa va decide în acest sens, el arătând că va exista şi cineva de la CNADNR care va răspunde pentru acest lucru.
   
"Orice autoritate publică sau companie sau societate de stat este obligată să parcurgă toate etapele procesuale. Au făcut apel acum, o să urmeze şi recursul. La sfârşit, care va fi decizia instanţei, pe aceea o vom executa, normal", a spus Şova, întrebat cum comentează faptul că CNADNR a pierdut în primă instanţă procesul cu o tânără care şi-a pierdut mâna într-un accident rutier şi care cere despăgubiri de un milion de Euro.
   
Întrebat dacă tânăra are dreptul la acele despăgubiri, Şova a precizat: "Ce decide instanţa, acela este adevărul", scrie Mediafax.

El a spus că CNADNR va plăti suma respectivă dacă instanţa va decide astfel.
   
Georgiana Elena Ghegeliu şi-a pierdut mâna dreaptă într-un accident rutier şi a obţinut, la Tribunalul Bucureşti, daune morale de la CNADNR de un milion de euro.

Tânăra aşteaptă sentinţa Curţii de Apel, unde compania a contestat decizia, instanţa urmând să se pronunţe în 20 noiembrie.
   

×
Subiecte în articol: dan sova CNADNR
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close