Antena 3 CNN Actualitate Şpagă uriaşă pentru restituirea unui teren. Un orădean, cercetat pentru o mită de 500.000 euro

Şpagă uriaşă pentru restituirea unui teren. Un orădean, cercetat pentru o mită de 500.000 euro

Şpagă uriaşă pentru restituirea unui teren. Un orădean, cercetat pentru o mită de 500.000 euro
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    11 Dec 2013   •   18:03

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) confirmă interesele uriaşe din jurul restituirilor de terenuri. Informaţia a fost prezentată miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

 
Un bărbat din Oradea este cercetat pentru că ar fi cerut o şpagă de 500.000 de euro de la o persoană, căreia i-a promis că o ajută să recupereze un teren sau contravaloarea acestuia. 

Este vorba despre Daniel Marin Bran care ar fi pretins şi ar fi primit de la o persoană suma de 500.000 de euro, lăsând-o să creadă că are influenţă asupra unor persoane din ANRP, angajaţi pe care îi putea determina să facă acte în legătura cu restituirea dreptului litigios de 5 milioane euro, obţinut într-o sentinţă de judecată.
 
După primirea banilor, pentru a ascunde originea sumei, inculpatul ar fi cumpărat în 2013, pe numele soţiei, un autoturism de lux, de 45.000 euro, dar şi alte lucruri.
 
Daniel Bran este acum urmărit penal.

Citiţi şi Concubinul Ioanei Băsescu şi samsarii imobiliari au omorât-o în acte pe moştenitoarea Brătienilor, pentru o restituire de 10 milioane de euro

Jaf de proporţii: Un sat întreg din Transilvania dispare de hartă, după ce a fost retrocedat integral şi ilegal.
 

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close