Antena 3 CNN Actualitate Statul risipeşte milioane de euro, deşi instituţiile se plâng că e criză economică

Statul risipeşte milioane de euro, deşi instituţiile se plâng că e criză economică

Statul risipeşte milioane de euro, deşi instituţiile se plâng că e criză economică
Sursa foto: Foto: edelomahony.com
de M.Z.    |    30 Apr 2014   •   10:23

Primăvara este plină de surprize. Deşi se plâng că e criză economică şi banii sunt puţini, instituţiile statului, fie ele locale sau centrale, nu se zgârcesc când vine vorba de a face cheltuieli însemnate. 

 
Fostul premier Emil Boc, acum primar la Cluj-Napoca, a decis că este cazul să îi facă pe clujeni să fie într-o formă fizică de invidiat. Pentru asta a decis să arunce aproape jumătate de milion de euro fără TVA pentru echipamente de fitness în aer liber.
 
De o atenţie specială se bucură şi vilele de protocol ale demnitarilor de la mare. RA-APPS este gata să pună la bătaie 20.000 de euro pentru asigurarea curăţeniei pentru vilele din Nepun. 
 
Cheltuieli uriaşe e gata să facă şi Poşta Română. Deşi e aproape să stingă lumina, conducerea companiei cheltuieşte aproape 4 milioane de euro pentru servicii de transmisii de date, interconexiune şi internet.
 
Ca şi cum asta nu ar fi de ajuns, responsabilii de la Poşta Română au decis că îşi pot permite şi nişte computere noi cu accesoriile necesare, plus mobilierul pentru aceste aparate în valoare de aproape 17 milioane de euro.

Citiţi şi Poşta dă milioane de euro pe calculatoare. "Am avut profit în primele două luni"
 

×
Subiecte în articol: Emil Boc Posta Romana
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close