Antena 3 CNN Actualitate "Sunt unealta Satanei. Dacă citeşti invers cuvântul "card", îţi va ieşi "DRAC". Proteste impotriva cardurilor cu CIP

"Sunt unealta Satanei. Dacă citeşti invers cuvântul "card", îţi va ieşi "DRAC". Proteste impotriva cardurilor cu CIP

"Sunt unealta Satanei. Dacă citeşti invers cuvântul "card", îţi va ieşi "DRAC". Proteste impotriva cardurilor cu CIP
de O.P.    |    15 Mar 2013   •   09:12

Câteva sute de preoţi, călugări şi credincioşi au protestat în faţa Palatului Parlamentului nemulţumiţi de introducerea cardurilor de sănătate. Oamenii spun că acestea sunt un atentat la libertate deoarece în cardurile respective vor exista cipuri pe care sunt stocate date personale.

Cateva sute de preoti, calugari şi credincioşi s-au strans în fata Palatului Parlamentului. Oamenii au scandat şi a fluturat steaguri.

Protestatarii spun ca nu vor acte de identitate cu cip şi că informaţiile medicale personale nu ar trebui să fie introduse într-un sistem, deoarece se încalcă dreptul la libertate.

 "Aceasta e o strangulare a libertatii pentru ca suntem şi ne-am născut liberi!", a declarat o măicuţă, aflată la protest.

"Consider ca este un atentat la libertatea omului. Nu consider ca trebuie sa fii urmarit prin satelit sau prin alte mijloace", a spus un alt protestatar.

Nu este primul protest de acest gen. În urmă cu un an aceştia au cerut ca pe acte sa nu scrie cuvântul "card" deoarece citit invers acesta înseamnă "drac".





×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close