Antena 3 CNN Actualitate Săteni sinistraţi, ameninţaţi de primar că au sunat la Antena 3. Scrie-ne la adresa de e-mail [email protected] şi mesajul tău va ajunge la autorităţi

Săteni sinistraţi, ameninţaţi de primar că au sunat la Antena 3. Scrie-ne la adresa de e-mail [email protected] şi mesajul tău va ajunge la autorităţi

Săteni sinistraţi, ameninţaţi de primar că au sunat la Antena 3. Scrie-ne la adresa de e-mail ajutor@antena3.ro şi mesajul tău va ajunge la autorităţi
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    M.Z.    |    29 Ian 2014   •   19:39

Antena 3 este din nou alături de oamenii care trec prin momente grele. Zeci de oameni care au rămas înzăpeziţi au sunat la Antena 3 să ceară ajutor.

Oameni din judeţele Buzău şi Brăila spun că sunt blocaţi în nămeţi de mai multe zile şi au rămas fără alimente şi apă.

 
 
Update 19.30 - Una dintre persoanele sinistrate din Buzău care a sunat la Antena 3 să ne spună în ce situaţie se află a fost sunată, ulterior, de soţia primarului care s-a arătat foarte deranjată.
 
"După intervenţia la Antena 3, în scurt timp am fost sunată de soţia primarului din Ghergheasa şi m-a întrebat de ce am sunat la dvs, nu mi-e frică de Dumnezeu? I-am spus că nu, că asta simt eu pe propria mea piele", ne-a spus Argentina Stanciu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.


Dacă sunteţi dintr-o localitate înzăpezită sau aveţi rude sau prieteni aflaţi în situaţii dificile, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de e-mail [email protected].

O vedetă Antena 3 va monitoriza aceste mesaje. Puteţi să lăsaţi un mesaj şi la telefonul 0212030118.

Informaţiile dumneavoastră vor fi trimise echipelor noastre din teren, care vor încerca să ajungă în localităţile blocate, dar şi autorităţilor, astfel ca echipele de salvare să ajungă în timp util.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close