Antena 3 CNN Actualitate Suspectul principal în cazul bărbatului împuşcat în cap la Bărbuleşti va fi audiat. Opt persoane, arestate preventiv

Suspectul principal în cazul bărbatului împuşcat în cap la Bărbuleşti va fi audiat. Opt persoane, arestate preventiv

Suspectul principal în cazul bărbatului împuşcat în cap la Bărbuleşti va fi audiat. Opt persoane, arestate preventiv
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Ian 2012   •   14:28
UPDATE 21:15. Suspectul principal în cazul bărbatului decedat după ce a fost împuşcat în cap urmează să fie audiat de anchetatori. În plus, opt persoane au primit mandate de arestare preventivă, în urma scandalului de la Bărbuleşti, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Suspecţii au participat la încăierarea în care un bărbat a fost împuşcat mortal în cap, luni seară.

UPDATE 15.40
. Victima scandalului dintre două clanuri de rromi de la Bărbuleşti, care a decedat după ce a fost împuşcată în cap, a fost adusă acasă.

Descinderi în forţă, luni, la mai multe adrese din localitatea Bărbuleşti. Poliţiştii caută arme după scandalul de duminică noapte, în care un bărbat a fost împuşcat în cap.

8 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore în urma scandalului de la Bărbuleşti, în care două clanuri rivale şi-au reglat conturile. Ei vor fi duşi la Tribunalul Ilfov cu propunere de arestare preventivă.

În urma conflictului, un bărbat de 35 de ani, care avea 9 copii, a fost împuşcat mortal, iar alte persoane au ajuns în stare gravă la spital.

Bărbatul a fost împuşcat cu o puşcă de vânătoare. El a fost dus la spitalul din Urziceni, însă a murit înainte ca medicii să poată face ceva. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, avea nouă copii.

Scandalul dintre cele două familii a pornit, se pare, din cauza copiiilor. Aceştia s-au certat, iar părinţii au intervenit. În loc să-i despartă, au scos puştile şi săbiile.

 


×
Subiecte în articol: raniti
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close