Antena 3 CNN Actualitate Toate școlile din București și alte 12 județe, închise de viscol. Peste 1.000.000 de copii stau acasă

Toate școlile din București și alte 12 județe, închise de viscol. Peste 1.000.000 de copii stau acasă

Toate școlile din București și alte 12 județe, închise de viscol. Peste 1.000.000 de copii stau acasă
Sursa foto: Foto: aradon.ro
de M.Z.    |    14 Feb 2012   •   11:44

Toate școlile din București și alte 12 județe sunt închise, marți, din cauza condițiilor meteo nevaforabile, informează un comunicat de presă emis astăzi de Ministerul Educației.

”Sunt suspendate cursurile în 12 judeţe (Argeş, Buzău, Călăraşi, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa Mehedinţi, Olt, Prahova, Vrancea) şi în municipiul Bucureşti. În total, la nivel naţional, se înregistrează un număr de 8.212 unităţi de învăţământ închise în care învăţă 1.178.380 elevi”, se arată în documentul amintit.

De asemenea, 10 inspectorate şcolare judeţene au raportat suspendarea cursurilor în mai puţin de 10 unităţi de învăţământ, șase judeţe înregistrează maximum 100 de unităţi de învăţământ închise, iar în patru judeţe sunt peste 100 de unităţi de învăţământ închise.

În nouă judeţe activitatea unităţilor de învăţământ se desfăşoară în mod normal, ele nefiind afectate de condiţiile meteo nevaforabile.

Linia specială Tel Verde 0.800.816.ABC (unde ABC reprezintă indicativul telefonic al judeţului) rămâne în continuare la dispoziţia părinţilor pentru a afla în timp real situaţia unităţilor de învăţământ în care sunt înscrişi elevii.

Meteorologii au ridicat, marţi dimineaţă, avertizarea Cod portocaliu de ninsori abundente pentru jumătatea sudică a ţării, menţinându-se sub cod galben 13 judeţe, unde va continua să ningă slab.

Astfel, marţi până la ora 14.00, va ninge slab în judeţele Neamţ, Iaşi, Bacău, Vaslui, Covasna, Harghita, Braşov, Sibiu, Vrancea, Buzău, Brăila, Galaţi şi Tulcea.





×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close