Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu atacă dur Guvernul. Ce declaraţii acide a făcut preşedintele, în timpul vizitei pe şantierul autostrăzii Arad-Nădlac

Traian Băsescu atacă dur Guvernul. Ce declaraţii acide a făcut preşedintele, în timpul vizitei pe şantierul autostrăzii Arad-Nădlac

Traian Băsescu atacă dur Guvernul. Ce declaraţii acide a făcut preşedintele, în timpul vizitei pe şantierul autostrăzii Arad-Nădlac
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Aug 2013   •   12:33

Preşedintele Traian Băsescu vizitează astăzi şantierul autostrăzii Arad-Nădlac, mai exact tronsonul cuprins între Pecica şi Arad unde lucrările au fost oprite. Constructorul angajat să execute lucrarea a dat faliment şi şase sute de persoane din oraşul arădean Pecica au rămas fără servicii. 

De asemenea, mai multe firme din oraş riscă falimentul pentru că au de recuperat de la constructor datorii de sute de mii de lei.  

Aflat pe şantier, preşedintele a spus că ceea ce se întâmplă acolo este o "expresie şi o emblemă a neputinţei", adică "proastă guvernare", trăgând un semnal de alarmă către guvern "să se trezească".

Dan Şova: Contractele pentru autostrada Nădlac - Arad, semnate în timpul guvernării PDL
   
Băsescu a spus că Guvernul ar fi trebuit să intervină şi să aloce bani pentru terminarea lucrărilor la autostradă, pentru că ar fi recuperat investiţia din fonduri europene.

Preşedintele a mai declarat că este inadmisibil modul în care Guvernul a stabilit priorităţile.

 "Pe de o parte, uităm că vara lucrează constructorii şi ne ocupam de alte trăznăi. Dacă vrem o emblemă a neputinţei venim pe Autostrada Nădlac-Arad şi vedem ce inseamnă proasta guvernare, pentru că nici măcar nu este nu ştiu ce efort bugetar, şi de bani europeni (...) Trag un semnal de alarmă către guvern să se trezească", a afirmat Băsescu, citat de Mediafax.

Întrebat dacă crede că au existat interese pentru oprirea lucrărilor, el a răspuns: "Dacă nu au fost interese, prostie a fost sigur".

Jurnalista Oana Stănciulescu, despre declaraţiile lui Traian Băsescu:


×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close