Antena 3 CNN Actualitate Slujba de oficiere a căsătoriei religioase dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-a încheiat. A început petrecere de la Palatul Snagov

Slujba de oficiere a căsătoriei religioase dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-a încheiat. A început petrecere de la Palatul Snagov

Slujba de oficiere a căsătoriei religioase dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-a încheiat. A început petrecere de la Palatul Snagov
Sursa foto: Foto: VideoNews
01 Sep 2012   •   18:50
Update 20:45 - Cei mai mulţi invitaţi au ajuns la Palatul Snagov, acolo unde are petrecerea pentru sărbătorirea proaspeţilor miri, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu. La petrecere sunt aşteptaţi aproximativ 600 de invitaţi.

Update 19:30 - S-a încheiat slujba de oficiere a căsătoriei religioase dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu. Cei doi se vor îndrepta spre Palatul Snagov.



-----------------

Mai sunt doar câteva ore până când Elena Băsescu va spune "DA" în faţa ofiţerului stării civile. Cununia religioasă va avea loc spre seară, iar marea petrecere va începe la ora 8, la palatul Snagov unde vor ajunge aproape 600 de invitaţi.

Vor curge darurile scumpe şi oaspeţii vor avea parte de o petrecere de zile mari la vila din Snagov, la nunta Elenei Băsescu. La ospăţ însă, nu vor juca toate rudele mirilor. Neamurile sărace, de la ţară, n-au fost invitate.

Oamenii din Malureni - satul în care s-a nascut alesul Elenei Basescu - aşteaptă cu nerăbdare să-i vadă pe miri. Numai ca ei n-au fost invitaţi la petrecerea de la Snagov şi se vor mulţumi să vadă nunta la televizor.

Nici finii lui Traian Băsescu, din comuna gălăţeană Piscu, nu vor juca la nunta la palat. Fetiţa lor, Mihaela Cătălina, a fost botezată de preşedinte în 2006. Cu toate astea, naşii n-au mai trecut pe la ea de doi ani şi nici la nunta n-au poftit-o.

Rudele care-au fost lasate de-o parte spun că oricum nu-şi puteau permite să meargă la o astfel de nuntă.

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu Bogdan Ionescu eba
Parteneri
Marele Premiu al Australiei se vede la Antena 3 CNN
x close