Antena 3 CNN Actualitate Udrea, despre huiduielile de la meciul lui Bute: Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită

Udrea, despre huiduielile de la meciul lui Bute: Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită

Udrea, despre huiduielile de la meciul lui Bute: Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită
Sursa foto: Foto: INTACT Images
11 Iul 2011   •   18:50

Elena Udrea a trecut repede peste huiduielile publicului, de la meciul dintre Lucian Bute şi francezul Jean Paul Mendy şi începe să vadă lucrurile în roz. Ministrul Turismului crede că românii sunt mai optimişti, iar week-end care a trecut a demonstrat că vara se anunţă bună pentru turismul românesc.

Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită. Este explicaţia pe care a dat-o Elena Udrea pentru huiduielile de la gala de box de sâmbătă seara. Ministrul este de părere că cei prezenţi au înţeles greşit ce a transmis Lucian Bute.

La rândul său, campionul i-a mustrat pe spectatorii care au început să huiduie, spunându-le că ar trebui să fie mândri că a fost organizat acest meci în România.

Ministrul Turismului are numai motive de mulţumire după acest final de săptămână. Numărul turiştilor de pe litoral, al oamenilor prezenţi la concertul Bon Jovi şi gala de box unde a fost huiduită o fac pe Elena Udrea să fie convinsă că încrederea românilor în viitor începe să se vadă.

"10.000 de români la Gala "Campion pentru România", 80.000 de turişti pe litoral, peste 50.000 de români la concertul din Piaţa Constituţiei al lui Bon Jovi - toate acestea într-un singur week-end. Sunt semne că, după doi ani de dificultăţi, românii încep să privească mai optimist spre viitor, poate chiar să aibă o atitudine mai pozitivă. Vara a început destul de bine. Încet, încet, România se dezmorţeşte", a scris Udrea pe blogul personal.

Elena Udrea se declară mulţumită cu imaginea pozitivă pe care România a putut să o transmită mulţumită meciului de box dintre campionul mondial Lucian Bute şi pretendentul la titlu.

Chiar dacă a fost huiduită copios, Udrea consideră că gala a fost o reuşită din toate punctele de vedere.

În ciuda reacţiei publicului, Udrea susţine că finalul de săptămână o face să privească viitorul cu încredere.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close