Antena 3 CNN Actualitate Un avocat şi o profesoară, suspectaţi de uciderea mamei femeii. Toţi trei sunt daţi dispăruţi

Un avocat şi o profesoară, suspectaţi de uciderea mamei femeii. Toţi trei sunt daţi dispăruţi

Un avocat şi o profesoară, suspectaţi de uciderea mamei femeii. Toţi trei sunt daţi dispăruţi
05 Dec 2012   •   17:01

Un avocat din Oradea, soţia sa şi soacra acestuia au fost daţi dispăruţi. Parchetul Curţii de Apel Oradea a deschis o anchetă împotriva celor doi, care, potrivit unor surse judiciare, sunt suspectaţi că au ucis-o pe bătrână şi au fugit, scrie Mediafax.

Avocatul Cosmin Moraru şi soţia sa Krisztina, profesoară, au fost daţi dispăruţi marţi, cei doi fiind suspectaţi că au ucis-o pe mama tinerei.

"A fost constituit un dosar în care procurorii, împreună cu ofiţeri ai Poliţiei Bihor, verifică indiciile şi informaţiile existente cu privire la dispariţia de la domiciliu a avocatului Cosmin Moraru, a soţiei şi a soacrei sale. În acest moment, nu putem confirma sau infirma săvârşirea unor fapte de violenţă, conexe presupuselor dispariţii de mai sus, procedurile judiciare şi verificările necesare stabilirii faptelor fiind în curs de desfăşurare", a comunicat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Oradea.

Sesizarea privind dispariţia celor 2 a fost făcută de o cunoştinţă a avocatului, căreia acesta i-a lăsat cheia şi i-a cerut să îi schimbe gresia şi să îi tencuiască locuinţa.

Părinţii avocatului au confirmat ulterior dispariţia, spunând că bărbatul i-a căutat luni extrem de agitat, susţinând că este urmărit şi că pe el şi pe soţia sa îi aşteaptă 30 de ani de închisoare.

Poliţiştii şi procurorii au găsit urme de sânge în casa celor doi. De asemenea, mai mulţi vecini ai avocatului l-au văzut pe acesta chiar înainte de dispariţie, plin de sânge, cărând un sac în spate.

×
Subiecte în articol: disparuti
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close