Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat îi acuză pe medici că l-au lăsat fără penis din greşeală

Un bărbat îi acuză pe medici că l-au lăsat fără penis din greşeală

Un bărbat îi acuză pe medici că l-au lăsat fără penis din greşeală
22 Mar 2015   •   08:36

Un bărbat îi acuză de malpraxis pe medicii de la Spitalul Judeţean Buzău şi vrea să le ceară o jumătate de milion de euro despăgubiri pentru că l-au mutilat pe viaţă. Bărbatul susţine că medicii buzoieni i-ar fi făcut nişte manevre greşite care au dus la necrozarea penisului. Ca să-i salveze viaţa, alţi medici, de această din Bucureşti, au fost nevoiţi să-i amputeze penisul. Poliştii şi Colegiul medicilor fac anchete ca să stabilească dacă medicii din Buzău l-au nenorocit pe bărbat.

Fost cadru militar, bărbatul de 54 de ani spune că necazurile sale ar fi pornit de la o sondă montată greşit la Spitalul Judeţean Buzău, unde fusese internat pentru că avea insuficienţă renală.

Bărbatul s-a simţit rău şi după intervenţia chirurgicală şi a decis să se ducă la Spitalul Militar din Capitală. Medicii bucureşteni au reuşit să-i salveze viaţa, însă au fost nevoiţi să-i amputeze penisul.

Bărbatul a depus plângere penală împotriva Spitalului Judeţean din Buzău şi vrea să ceară, în instanţă, o jumătate de milion de euro despăgubiri. Atât Poliţia, cât şi Colegiul medicilor fac cercetări ca să afle dacă medicii buzoieni sunt vinovaţi de malpraxis.

În anul 2004, un bucureştean a fost mutilat pe viaţă de medicul Naum Ciomu, care i-a secţionat din greşeală penisul în timpul unei operaţii de rutină. Bărbatul a câştigat în instanţă despăgubiri de jumătate de milion de euro. 

×
Subiecte în articol: malpraxis operatie
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close