Antena 3 CNN Actualitate Un elev de 14 ani a murit după ce s-a bătut în clasă cu un coleg. A făcut stop cardio-respirator în urma unei lovituri în abdomen

Un elev de 14 ani a murit după ce s-a bătut în clasă cu un coleg. A făcut stop cardio-respirator în urma unei lovituri în abdomen

Un elev de 14 ani a murit după ce s-a bătut în clasă cu un coleg. A făcut stop cardio-respirator în urma unei lovituri în abdomen
Sursa foto: Foto arhivă: oradecluj
de S.T.    |    16 Mai 2012   •   14:12
UPDATE 14.00. Decesul elevului în vârstă de 14 ani de la o şcoală din Filiaşi a fost urmare a unui stop cardio-respirator, provocat de o lovitură în zona toraco-abdominală, potrivit legiştilor care au făcut necropsia.

Medicul legist care a făcut necropsia afirmă că băiatul a murit în urma unui stop-cardiorespirator, provocat de o lovitură în zona toraco-abdominală. Conform sursei citate, cel mai probabil copilul ar fi primit doi pumni în abdomen.

Elevul în vârstă de 14 ani din Filiaşi a murit la spital, marţi seară, în urma unei bătăi. Potrivit anchetatorilor, elevul s-a luat la bătaie cu un coleg în cursul zilei, în jurul orei 16.00, la şcoala generală din Filiaşi, la sfârşitul orei de religie.

În timpul conflictului, elevul a căzut şi s-a lovit cu capul de uşa unui dulap. Victima a fost dusă cu o ambulanţă la spitalul din localitate, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Colegul său va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul producerii incidentului.

Reprezentanţii şcolii generale din Filiaşi susţin că totul s-a petrecut în mai puţin de cinci minute şi că a pornit de la o joacă între copii.

În acest caz Parchetul Tribunalului Dolj a deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte.


×
Subiecte în articol: elev
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close