Antena 3 CNN Actualitate Un lift de la Casa Presei, în care erau cinci persoane, s-a prăbuşit în gol. ITM a început cercetările în acest caz

Un lift de la Casa Presei, în care erau cinci persoane, s-a prăbuşit în gol. ITM a început cercetările în acest caz

Un lift de la Casa Presei, în care erau cinci persoane, s-a prăbuşit în gol. ITM a început cercetările în acest caz
Sursa foto: Foto: bulawayo24.com
de M.Z.    |    06 Mar 2013   •   18:52
Update 18.52 - Persoanele aflate în liftul de la Casa Presei erau în timpul programului de lucru, astfel încât incidentul ar putea fi încadrat în categoria accidentelor colective.

Inspectorat Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti a demarat deja cercetările în acest caz, a declarat şeful instituţiei, Constantin Bujor, potrivit Mediafax.

Inspectorul general de la ITM Bucureşti, Constatin Bujor, a precizat că inspectorii de muncă vor verifica împrejurările şi cauzele producerii accidentului, urmând să stabilească dacă acesta a fost accident de muncă.
___________________________________

Un lift de la Casa Presei din Capitală, în care erau cinci persoane, a căzut de la nivelul etajului doi, doi dintre răniţi fiind transportaţi la spital.

"În ascensor se aflau cinci persoane, liftul a căzut câţiva metri, după care s-a oprit. O persoană rănită a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar o a doua victimă, care prezenta contuzii la genunchi, a fost preluată de Ambulanţă", a declarat coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa, într-o intervenţie telefonică, la Antena 3.

Potrivit lui Opriţa, celelalte trei persoane au refuzat examinarea medicală şi nu păreau să aibă nicio leziune.



×
Subiecte în articol: raniti
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close