Antena 3 CNN Actualitate Un porc mistreţ l-a băgat pe Funeriu în sperieţi: Animalul, lovit de avionul în care se afla ministrul

Un porc mistreţ l-a băgat pe Funeriu în sperieţi: Animalul, lovit de avionul în care se afla ministrul

Un porc mistreţ l-a băgat pe Funeriu în sperieţi: Animalul, lovit de avionul în care se afla ministrul
Sursa foto: Foto: Intact Images/ ecomagazin.ro
30 Sep 2011   •   12:10

Accident neobişnuit pe Aeroportul Iaşi. Un porc mistreţ a apărut ca din senin pe pista aeroportului, iar o aeronavă l-a lovit cu o roată. În avion se afla şi ministrul educaţiei Daniel Funeriu care a tras o sperietură zdravănă.

Potrivit directorului Aeroportului din Iaşi, Gheorghe Corjăuţeanu, avionul, care aparţine companiei Tarom, a aterizat la Iaşi la ora 22.30, una dintre roţile aeronavei lovind un porc mistreţ apărut pe pistă. Niciun pasager nu a fost rănit.

"Roata cu care a fost lovit mistreţul a rămas fără un senzor. Asta a fost tot. Nu s-a întâmplat nimic grav, problema la roată va fi remediată” a declarat, Gheorghe Corjăuţeanu, directorul aeroportului ieşean, citat de Mediafax.

Conducerea Aeroportului Iaşi ridică din umeri şi dă vina pe gardul din sârmă ghimpată care nu poate să ţină departe de pistă animalele.

„Porcul mistreţ a intrat prin gardul de sârmă ghimpată. Nu avem cum să-i păzim. Trebuie pus un gard metalic, pentru protecţia pistei, însă nu sunt bani. Avem nevoie de fonduri europene pentru asta", spune directorul Aeroportului din Iaşi.





×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close