Antena 3 CNN Actualitate Un suporter al Petrolului a murit, după ce a căzut din trenul ce aduce galeria la Supercupă

Un suporter al Petrolului a murit, după ce a căzut din trenul ce aduce galeria la Supercupă

Un suporter al Petrolului a murit, după ce a căzut din trenul ce aduce galeria la Supercupă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    10 Iul 2013   •   18:47
Update 19.03 - Victima avea 25 de ani şi a căzut din tren într-o zonă greu accesibilă, fiind nevoie ca medicii să intervină cu o maşină de teren a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Bărbatul a murit din cauza unui traumatism cranio-cerebral deschis, a declarat directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Prahova, Mădălin Ipatie.

Purtătorul de cuvânt al Clubului Petrolul Ploieşti, Ionuţ Pană, a spus că garnitura feroviară este închiriată de Asociaţia Lupii Galbeni, care este asociaţia suporterilor echipei de fotbal. Potrivit acestuia, clubul nu are nicio implicare privind acest transport.
_______________________________________

Un suporter al echipei Petrolul Ploieşti a murit, miercuri după-amiază, după ce a căzut din trenul care transportă spre Bucureşti galeria formaţiei prahovene, pentru meciul din Supercupa României contra Stelei Bucureşti, potrivit unor oficiali din Poliţie, citaţi de Mediafax.

Accidentul a avut loc în zona localităţii Crivina din judeţul Prahova.

În trenul care aduce la Bucureşti fanii Petrolului se află şi poliţişti de la Transporturi Feroviare. De asemenea, echipele de criminalişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova fac cercetări la locul accidentului.

Formaţia Steaua Bucureşti întâlneşte miercuri, de la ora 20.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, echipa Petrolul Ploieşti, în Supercupa României-Timişoreana.







×
Subiecte în articol: tren
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close