Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 26 de ani, principalul suspect pentru asasinarea japonezei găsită în pădurea din Corbeanca

Un tânăr de 26 de ani, principalul suspect pentru asasinarea japonezei găsită în pădurea din Corbeanca

Un tânăr de 26 de ani, principalul suspect pentru asasinarea japonezei găsită în pădurea din Corbeanca
Sursa foto: Foto: amw.com
18 Aug 2012   •   15:16
UPDATE:  Un tânăr de 26 de ani din judeţul Ilfov a fost reţinut, sâmbătă, ca principal suspect pentru asasinarea unei japoneze al cărei cadavru a fost găsit pe liziera unei păduri din localitatea Corbeanca, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR). 

Suspectul, V. Nicolae, urmează să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, potrivit sursei citate.

--------------------------------------------------

O femeie a fost găsită moartă în pădurea de lângă DN  1 la ieşirea din Otopeni .Cadavrul era acoperit cu frunze şi a fost găsit întâmplător de câţiva oameni care au oprit pe marginea drumului şi au intrat în padure.

Criminaliştii s-au deplasat la faţa locului de unde au prelevat mai multe probe. Anchetatorii au până acum două piste: fie femeia a fost victima unui accident rutier,  fie a fost ucisă şi ascunsă în pădure.

Victima era de origine asiatică şi avea în jur de 30 de ani. După efectuarea necropsiei, anchetatorii vor încerca să afle identitatea femeii.



×
Subiecte în articol: Otopeni DN1 femeie moarta
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close