Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Mircea Băsescu atacă Antena 3 în faţa judecătorilor

UPDATE. Mircea Băsescu atacă Antena 3 în faţa judecătorilor

UPDATE. Mircea Băsescu atacă Antena 3 în faţa judecătorilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Feb 2015   •   12:25
UPDATE: Mircea Băsescu a atacat Antena 3, după modelul folosit deja de fratele său. "Dacă opinia publică e formată din Antena 3, ne-am dat naibii!" a declarat Mircea Băsescu, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Constanţa. 
 
Reporterul Antena 3, Cătălina Smereca, a explicat că şedinţa a durat doar câteva minute. 
 
"Şedinţa de astăzi a durat numai câteva minute. Antena 3 a fost atacată şi de această dată, pentru că toate ar fi început de la postul nostru de televiziune. În timpul şedinţei, avocaţii au cerut revocarea arestului la domiciliu. Aşadar, Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână cer să fie anchetaţi sub control judiciar. De asemenea, Mircea Băsescu, în timpul şedinţei, a cerut să aibă parte de un proces corect."

---

UPDATE
: Marian Căpăţână a ajuns, în urmă cu puţin timp, la Tribunalul Constanţa, unde urmează să fie audiat, alături de fratele fostului preşedinte, Mircea Băsescu.

 
Reporterul Antena 3, Cătălina Smereca, a explicat că este aşteptat să ajungă şi Marian Căpăţână. 
 
"Mircea Băsescu a ajuns la Tribunalul Constanţa, unde este aşteptat şi Marian Căpăţână. Instanţa urmează să verifice măsurile arestului preventiv în cazurile celor doi. Este o procedură normală ca instanţa să se sesizeze din oficiu înainte de expirarea celor 60 de zile. Mircea Băsescu spunea că este încrezător. Cei doi sunt cercetaţi pentru trafic de influenţă, respectiv complice la trafic de influenţă, după ce ar fi primit diverse sume de bani pentru a interveni în instanţă, pentru a soluţiona favorabil cazul lui Bercea Mondial".
 

×
Subiecte în articol: mircea basescu magistrati procedura termen
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close